ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:03:17π.μ.
23
Μαΐου

Παρουσίαση του βιβλίου "Ο Λύκος της Σπάρτης" του Μάκη Αντωνόπουλου στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα, η παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Αντωνόπουλου, Ο Λύκος της Σπάρτης, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανός.

mafΟ Λύκος της Σπάρτης είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα δράσης, που αναβιώνει τον σπαρτιατικό Παρθενώνα: την πολεμική αλκή των ανδρών που έγραψαν με τη θυσία τους την πιο λαμπρή σελίδα της παγκόσμιας ιστορίας.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ηθοποιός, σκηνοθέτης Φάνης Κάσσιος, ο δημοσιογράφος Τόλης Λιαγουρόπουλος και η εκδότρια Ελένη Κεκροπούλου.

 

Ο Μάκης Αντωνόπουλος γεννήθηκε στην Κατερίνη της Πιερίας και τα τελευταία είκοσι χρόνια ζει στην Κύπρο. Ασχολείται με τη δημοσιογραφία, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, το θέατρο, μα προπάντων τη συγγραφή. Έχει βραβευθεί με το βραβείο ΠΕΤΟΦΥ στην Ουγγαρία για την ποίηση και με το βραβείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς για το ιστορικό του μυθιστόρημα, Το βοσκοπαίδι από την Παναγιά.


Πρεσβεία Κυπριακής Δημοκρατίας

Σπίτι της Κύπρου

Ξενοφώντος 2Α

105 57 Αθήνα

Τ. 210 3734934

F. 210 3734904

E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://spititiskyprou.gr

Διαβάστηκε 388 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα