Εκτύπωση αυτής της σελίδας
23
Μαρτίου

Παρουσίαση του Βιβλίου "Κοινωνική Οικονομία – Κοινωνική Επιχειρηματικότητα", της Θεοδώρας Ντούλια στον Πολυχώρο Γαλαξία

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Στο Δημοτικό Πολυχώρο Γαλαξίας έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της οικονομολόγου και συγγραφέα Δώρας Ντούλια με τίτλο «Κοινωνική Οικονομία – Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

book ntoulia theodoraΣυντονίστρια της εκδήλωσης και εισηγήτρια ήταν η Νόρα Γαλανοπούλου, φιλόλογος, δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος ΕΣΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εισηγήτρια η Κλαίρη Δεληγιάννη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.


Η Δώρα Ντούλια παρουσίασε τις έννοιες και τις αρχές της Κοινωνικής Οικονομίας και Επιχειρηματικότητας τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα και μίλησε για το νομοθετικό πλαίσιο αλλά και τις δυνατότητες και αδυναμίες των επιχειρηματικών οντοτήτων.


Η συγγραφέας, μιλώντας στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr, εξήγησε αναλυτικά τι εντάσσεται στην έννοια Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, προσθέτοντας πως συχνά η διαστρέβλωση και η ελλιπής πληροφόρηση δημιουργούν κενά, τα οποία το βιβλίο της απαντάει.


Η Νόρα Γαλανοπούλου μίλησε για το βιβλίο, τις αφορμές προς συζήτηση που αυτό έδωσε και την προστιθέμενη κοινωνική αξία που η κοινωνική επιχειρηματικότητα δίνει.

Επιμέλεια: Εριέλλα Χρυσού

 

Παρακολουθείστε όλη την εκδήλωση εδώ:

 

 

Δείτε τις συνεντεύξεις εδώ:

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 249 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)