ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020 - 1:58:50μ.μ.

banner468x60

29
Φεβρουαρίου

Παρουσίαση του βιβλίου "Όταν ξέρεις ν’ αγαπάς", της Γιώτας Παπαδημακοπούλου

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Το "Όταν ξέρεις ν’ αγαπάς" δεν είναι για μένα ένα ακόμα μυθιστόρημα. Είναι μια ιστορία που "μιλάει" στην καρδιά και στην ψυχή μου.

65ddddjjΜια ιστορία στην οποία έδωσα όλο μου το είναι και που της έχω αδυναμία επειδή… Βασικά, πολλοί είναι οι λόγοι, αλλά θα σας αφήσω να τους ανακαλύψετε μόνοι σας. Απλά να θυμάστε πως εκεί που ξεκινάνε τα "κοινωνικά πρέπει", ξεκινάνε και τα "θέλω της καρδιάς".

 

Αυτή είναι η ιστορία της Ιόλης και του Στέφανου η οποία με ανάγκασε -με τον τρόπο της- να δω την ζωή με άλλα μάτια, να "γνωρίσω" ανθρώπους που ζούνε δίπλα μας, έστω και αν εμείς το αγνοούμε, ανθρώπους που πονάνε, απελπίζονται και όμως, έχουν τη δύναμη να παλέψουν ενάντια στα πρέπει και να κυνηγήσουν τα θέλω τους, να υποστηρίξουν τα ιδανικά τους και τις αποφάσεις τους. Ανθρώπους που δεν αφήνουν τις μέρες τους να περνάνε και να σκορπίζονται, αλλά που τις βιώνουν με όλο τους το είναι επειδή ζωή είναι το σήμερα, το τώρα, και το αύριο εξαρτάται από τις επιλογές μας, από την θέλησή μας να αλλάξουμε τους εαυτούς μας και παράλληλα, να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας.
Η Ιόλη και ο Στέφανος, με άλλαξαν! Το ίδιο ελπίζω να κάνουν και σε εσάς…

 

Το κατάστημα Public Χαλανδρίου, οι εκδόσεις Μάτι και η συγγραφέας μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Όταν ξέρεις να αγαπάς" στις 5 Μαρτίου στις 12.00.

 

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Αναστασία Κορινθίου (Συγγραφέας – Δημοσιογράφος) και απόσπασμα του βιβλίου θα διαβάσει η Μαρία Χαραλάμπους (Αρθρογράφος – Παρουσιάστρια) μετά το πέρας της εκδήλωσης η συγγραφέας θα υπογράψει τα βιβλία που θα προσκομίσει το κοινό.

 

Που και πότε

 

Public Χαλανδρίου > Χαλάνδρι - Ψυχικό


Διεύθυνση: Ανδρέα Γκίνη 5 Τηλέφωνο: 2106828934

 

Σάββατο 05 Μαρτίου 2016, ώρες: 12:00


Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

 

 

πηγή: artandlife.gr

Διαβάστηκε 64 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα