ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 - 10:27:33μ.μ.

banner468x60

16
Απριλίου

Παρουσίαση βιβλίου "Η Τέχνη του Πολέμου Αποκωδικοποιημένη" της Τζέσικα Χάγκι

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Στις 20 Απριλίου η παρουσίαση του βιβλίου της Χάγκι, το οποίο αποτελεί μια σύγχρονη ματιά στο διαχρονικό αριστούργημα του Σουν Τζου.

Μια σύγχρονη ματιά στο διαχρονικό αριστούργημα του Σουν Τζου, αποτελεί το βιβλίο "Η Τέχνη του Πολέμου Αποκωδικοποιημένη" της Τζέσικα Χάγκι, η παρουσίαση του οποίου θα γίνει την Τετάρτη 20 Απριλίου στο Public Συντάγματος (19:00).


Πρόκειται για μια εμπνευσμένη συνάντηση της Εποχής του Χαλκού με την Ψηφιακή Εποχή, η οποία δίνει μια εντελώς νέα πνοή στο κλασικό κείμενο του Κινέζου στρατηγού και το κάνει προσιτό σε μια νέα γενιά φοιτητών, επιχειρηματιών, ηγετών, καλλιτεχνών, αναζητητών και όσων λατρεύουν τα παιχνίδια και τη θεωρία των παιγνίων.


Οι συμβουλές του μπορούν να εφαρμοστούν από έναν δεκάχρονο που θέλει να γίνει πρόεδρος της τάξης του, όσο και από έναν στρατηγό.


Η Life & Business Coach Μάρεα Λαουτάρη - Δεληγιάννη και o Empowerment Coach Θάνος Μπελαλίδης θα αποκωδικοποιήσουν με τον δικό τους τρόπο το έργο των Σουν Τζου και Τζέσικα Χάγκι, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές και εργαλεία για να επιλύουμε θέματα στον εργασιακό χώρο αλλά και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

 

Πηγή: news247.gr

Διαβάστηκε 81 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα