ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 5:30:09μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
02
Ιουνίου

Παρουσίαση βιβλίου Ιουστίνης Φραγκούλη

Κατηγορία Παρουσιάσεις

Το νέο της βιβλίο, με τίτλο "Ξυπόλητες στην Άμμο", από τις εκδόσεις "Αρμός", παρουσίασε απόψε στο χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου "Ιανός", η συγγραφέας και δημοσιογράφος Ιουστίνη Φραγκούλη – Αργύρη.

Πρόκειται για μυθιστόρημα, μέσα από το οποίο η συγγραφέας σκιαγραφεί τη ζωή έξι κοριτσιών, από την ανέμελη παιδική ηλικία, στο νησί της Λευκάδας, μέχρι τα χρόνια της ωριμότητας. Οι έξι γυναίκες σμίγουν στο νησί τους μετά από πολλά χρόνια και έντονες προσωπικές περιπέτειες. Και η συγγραφέας παρακολουθεί τη ζωή τους, όπως διαγράφεται στην ωριμότητά τους με τις αποκλίσεις από τα όνειρα της νεότητας. Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, το νέο βιβλίο της Ιουστίνης Φραγκούλη – Αργύρη, είναι ένα καλοκαιρινό μυθιστόρημα "που φέρνει την αύρα του Ιονίου ανακατεύοντας τα όνειρα των κοριτσιών με την απαλή λευκή άμμο της παραλίας".


Η Ιουστίνη Φραγκούλη – Αργύρη γεννήθηκε στη Λευκάδα, σπούδασε Νομική, εργάστηκε σε ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά. Είναι εγκατεστημένη στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου εργάζεται ως ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Πηγή:newsbomb.gr

Διαβάστηκε 430 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα