ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 - 8:39:52μ.μ.

banner468x60

07
Ιουλίου

Η κατάσταση που επικρατεί στη Νότιο Αφρική είναι λίγο έως πολύ άγνωστη στο ευρύ κοινό.

23
Ιουνίου

Παναγιώτης Πάλλης και Bradley White – Dale δύο άνθρωποι που έχουν ένα κοινό. Την αγάπη τους για την μουσική.  Πριν λίγο καιρό δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον.

09
Ιουνίου

Τη στιγμή που όλη η ανθρωπότητα εξελίσσεται και πηγαίνει μπροστά, τη στιγμή που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την ανακάλυψη για το φάρμακο κατά του καρκίνου, στην Ελλάδα οι γυναίκες που τολμούν πουν «όχι» σε μία βασανιστική σχέση αποκαλούνται ακόμη «ζωντοχήρες». 

19
Μαΐου

H Δρ. Κέρυλ Μακ Μπράιντ (Dr. Karyl McBride) είναι διάσημη ψυχολόγος και οικογενειακή σύμβουλος με πολυετή επαγγελματική εμπειρία.

05
Μαΐου

Πώς να παρουσιάσει καλλίτερα κανείς τον Πάνο Σόμπολο, τον καλό συνάδελφο, τον καταπληκτικό δημοσιογράφο που είχε πάντα πρώτος όλα τα νέα, τον πραγματικό Συνδικαλιστή με κεφαλαίο Σ τον άνθρωπο....;

23
Απριλίου

Στα πλαίσια του προγράμματος«Ημέρες Κινηματογράφου» στη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς τοlifespeed.gr με τη δημοσιογράφο του Κατερίνα Καραγιάννη παρευρέθηκε στοΜορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Αθήνα

22
Απριλίου
21
Απριλίου

Από το 2014 το Γερμανικό Τμήμα της Σχολής Μωραΐτη συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus +.

19
Απριλίου

Η γνωστή Ελληνίδα Φωτογράφος Χριστίνα Καραγιάννη μιλάει στον Ήφαιστο Βιέννης.

07
Απριλίου

Ο γνωστός Ελληνοαμερικανός διεθνολόγος Δρ. Νικόλαος Μωραΐτης θεωρεί ότι θα υπάρξει αναδιαμόρφωση συνόρων σε παγκόσμια κλίμακα μέσω της κατάργησης του έθνους - κράτους,

04
Απριλίου

Η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών, θηλυκοί και αρσενικοί, θέλγεται από τη γοητεία του άλλου φύλου

04
Μαρτίου

Ο Άκης Ρωμανός κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του single με τίτλο "Για πάρτη σου". Άκη, μίλησέ μας για το νέο αυτό τραγούδι.

03
Μαρτίου

Το κίνημα «Be you» αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και δυναμικά κινήματα στη μάχη κατά του εκφοβισμού (bullying) στα ελληνικά σχολεία.

03
Μαρτίου

Στη διαδικτυακή εκπομπή Take the money & run προσκεκλημένος της Φωτεινής Μαστρογιάννη ήταν ο δημοσιογράφος Παντελής Ξανθίδης.

24
Φεβρουαρίου

Ο Δρ. Νικόλαος Μωραϊτης είναι γνωστός διεθνολόγος που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ.

Σελίδα 1 από 6

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα