Εκτύπωση αυτής της σελίδας
22
Απριλίου

Demy: «Το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη και το κάνω με όρεξη και δημιουργικότητα»

Κατηγορία Συνεντεύξεις

Η Demy μιλά αποκλειστικά στην Ομογένεια από τον Ήφαιστο Βιέννης.

Συνέντευξη στον GEORG GSTREIN

 

1. Είστε ένα πολύ νέο πρόσωπο στο πεντάγραμμο. Πως αισθάνεσθε που θα τραγουδήσετε στο Ευρωπαϊκό Κοινό;


Είναι μεγάλη τιμή για μένα να εκπροσωπώ τη χώρα μου σε έναν Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό. Με συναίσθηση του βάρους αυτού αλλά και με στόχο τόσο να το χαρώ όσο και να παρουσιάσω κάτι για το οποίο θα είμαστε περήφανοι, ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή της Eurovision.

 

 

2. Μιλήστε μας λίγο για την καριέρα σας στην Ελλάδα.


Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν υπάρξει όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Έχω την ευκαιρία να συνδυάζω τις νυχτερινές εμφανίσεις μου και τη δισκογραφία μου με ρόλους σε μιούζικαλ και να κάνω όλα αυτά που αγαπώ μαζί. Με πολλή δουλειά φυσικά, θυσίες και τη στήριξη του κόσμου που είναι πολύτιμη για μένα.

 

 

3. Ποιοι έλληνες συνθέτες σας εκφράζουν και ποιους θαυμάζετε, το ίδιο για τους ξένους;


Είναι πολλοί οι συνθέτες και οι καλλιτέχνες που θαυμάζω και που με έχουν επηρεάσει. Δε θα ήθελα να περιοριστώ σε κάποιους. Είναι από πολλά διαφορετικά είδη αλλά και διαφορετικές γενιές και εποχές. Η μουσική δεν πρέπει να έχει ταμπέλες και ένας καλλιτέχνης για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να ακούει και να έχει ερεθίσματα από όλα τα είδη μουσικής. Θαυμάζω και ακούω Έλληνες συνθέτες με τους οποίους μεγάλωσε ο πατέρας μου και μπορεί να προέρχονται από τη ρεμπέτικη ή έντεχνη σκηνή μέχρι νέους ποπ συνθέτες και καλλιτέχνες τόσο Έλληνες όσο και Ξένους.

 

 

4. Από τα τραγούδια που διαγωνίζονται όπως εσείς, ποια νομίζετε ότι έχουν μέλλον…….


Ομολογώ πως έχω ακούσει ελάχιστα. Προσπαθώ να μην ακούω τα υπόλοιπα τραγούδια, να μη διαβάζω σχόλια και στοιχήματα και γενικά να μείνω όσο πιο συγκεντρωμένη και ανεπηρέαστη γίνεται!

 

dem2 Copy

 


5. Όταν δεν προετοιμάζεστε για την Eurovision με τι ασχολείσθε και πού;


Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι ελάχιστος. Εκτός από τις πρόβες για τη Eurovision, έχω παραστάσεις στο θέατρο, στούντιο όπου ετοιμάζω τον επόμενο μου δίσκο, γυμναστική και γενικότερη προετοιμασία για τις εμφανίσεις μου. Όταν  μένει ελεύθερος χρόνος, τον περνάω με τους δικούς μου ανθρώπους και πηγαίνω στη θάλασσα που με ηρεμεί.

 


6. Τραγουδίστρια ή Δικηγόρος πως βλέπετε τον εαυτό σας στα Σαράντα;


Τραγουδίστρια. Το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη και όσο το κάνω με όρεξη και δημιουργικότητα, δε θέλω να κάνω κάτι άλλο.

 


7. Έχετε φιλοδοξίες ηθοποιού;


Από την αρχή της πορείας μου συνδυάζω το τραγούδι με ρόλους στο θέατρο, σε μιούζικαλ, που σχετίζονται βέβαια άμεσα με αυτό που κάνω. Αγαπώ το μιούζικαλ πολύ και νιώθω τυχερή για τους ρόλους που έχω ενσαρκώσει μέχρι τώρα. Είναι σίγουρα κάτι που θέλω να συνεχίσω να κάνω.

 

 

8. Πως σας φάνηκε η Οδυσσός, πως ήταν τα γυρίσματα εκεί, συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους;


Τα γυρίσματα πήγαν εξαιρετικά, η φιλοξενία ήταν υπέροχη όπως και η πόλη. Είχα τη χαρά να γνωρίσω κάποιους από τους Έλληνες που ζουν εκεί και να δω με συγκίνηση από κοντά μερικά μέρη πολύ σημαντικά για την ελληνική ιστορία, όπως το σπίτι της Φιλικής Εταιρείας.

 

 

9. Πως σας φάνηκε η ψήφος της διασποράς που είναι και μάλλον πρωτόφαντο…;


Ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία! Ήταν πολύ σημαντική για μένα η συμμετοχή των Ελλήνων της Διασποράς στην επιλογή του τραγουδιού και ευχαριστώ για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον. Συγκινούμουν μάλιστα όταν έβλεπα τους Έλληνες που μας ανακοίνωναν τα αποτελέσματα με τόση αγάπη και τόση υποστήριξη.

 

dem3 Copy

 

10. Απευθύνετε ένα μήνυμα στην Ομογένεια που ουσιαστικά είναι το μοναδικό ελληνικό κοινό που έχει δικαίωμα ψήφου;


Την αγάπη μου και μόνο θέλω να στείλω! Και ένα ευχαριστώ προκαταβολικά για την αγάπη και τη στήριξη. Ξέρω με πόσο ενδιαφέρον παρακολουθείτε οτιδήποτε συμβαίνει στην Ελλάδα είτε θετικό είτε αρνητικό. Ελπίζω και θα προσπαθήσω ώστε στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision να παρακολουθήσετε τη συμμετοχή μας με περηφάνια. This is love ! :)




Σας ευχαριστώ πολύ και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

 

πηγή: hephaestus wien.com

Διαβάστηκε 650 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)