ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 5:13:36μ.μ.
07
Οκτωβρίου

Γιάννης Κρεμάλας: «Πιστεύω πως με όποιον καταξιωμένο καλλιτέχνη συνεργαστώ θα κερδίσω πολλά πράγματα»

Κατηγορία Συνεντεύξεις

Τον Γιάννη Κρεμάλα τον γνωρίσαμε πρόσφατα μέσα από το single του με τίτλο "Ένα σημάδι σου".

Γιάννη, πες μας για την κυκλοφορία του single

 

Γ.Κ.: Είναι η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά σε δικούς μου στίχους και σε δική μου μουσική. Γραμμένο στο στούντιο ηχογράφησης του Βαγγέλη Σπανακάκη (Planet Rec Studio) και ενορχηστρωμένο από τον ίδιο. Κιθάρες στο κομμάτι παίζει  ο Νίκος Προμπονάς ενας εξαιρετικός μουσικός με τρομερό ταλέντο ο οποίος συμμετέχει και στο video clip. Υπεύθυνος παραγωγής είναι ο Γιάννης Σκουλάς που είναι και vocal coach μου.


Διαβάσαμε στο βιογραφικό σου οτι από μικρή ηλικία εξέφρασες την επιθυμία σου για τον χώρο του τραγουδιού. Πότε και πως έγινε η αρχή;


Γ.Κ.: Γενικά αγαπούσα την μουσική από πολύ μικρός. Έτσι ξεκίνησα μαθήματα κλασσικής κιθάρας σε ηλικία περίπου 8 χρονών. Δύο χρόνια μετά είχα καθηγήτρια την Εύα Φάμπα οι οποία με έφτασε σε επίπεδο αρμονίας. Όταν ξεκίνησα το Γυμνάσιο δεν είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο οπότε αποφάσισα να σταματήσω την κλασσική κιθάρα. Τότε  ξεκίνησα να μαθαίνω μόνος μου ηλεκτροακουστική κιθάρα και σιγά σιγά άρχισα να τραγουδάω και να γράφω.


Έχεις κάνει κάποιες μουσικές σπουδές;


Γ.Κ.: Είμαι σε επίπεδο αρμονίας και θέλω να κάνω και άλλες σπουδές πάνω στη μουσική στο άμεσο μέλλον.


Πόσο εύκολο είναι για έναν νέο καλλιτέχνη να αφήσει "Ένα σημάδι" του στον χώρο;


Γ.Κ.: Πιστεύω πως δεν είναι εύκολο, μάλιστα το θεωρώ αρκετά δύσκολο, χρειάζεται πολύ δουλειά όρεξη και αγάπη γι αυτό που κάνεις. Σημαντικό είναι επίσης το να βλέπεις πως η δουλειά σου έχει αποτέλεσμα με το να αρέσει στον κόσμο. Αν βλέπεις ανταπόκριση από το κοινό τότε σημαίνει ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο ώστε να αφήσεις «ένα σημάδι σου» στον χώρο αυτό.


Παράλληλα, σπουδάζεις και κάτι άλλο; Σε ενδιαφέρει και κάποιο άλλο αντικείμενο;


Γ.Κ.: Φέτος τελείωσα το σχολείο και θέλω να γίνω πιλότος στην πολιτική αεροπορία, είναι και αυτό ένα όνειρο που είχα από μικρός.


Υπήρξες μέλος κάποιου γκρουπ; Πραγματοποιείς εμφανίσεις μόνος;


Γ.Κ.: Δεν έχω υπάρξει μέλος κάποιου γκρουπ. Θα ξεκινήσω live εμφανίσεις το φθινόπωρο σε διάφορα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας.


Με ποιους - ήδη καταξιωμένους στον χώρο του τραγουδιού - θα ήθελες να συνεργαστείς;


Γ.Κ.: Γενικά ακούω πολλούς και διαφορετικούς καλλιτέχνες και πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής. Δεν υπάρχει ειδικά κάποιος συγκεκριμένος καλλιτέχνης που θέλω να συνεργαστώ πιστεύω πως με όποιον καταξιωμένο καλλιτέχνη συνεργαστώ σίγουρα θα κερδίσω πάρα πολλά πράγματα.


Το πρόσφατο σε κυκλοφορία single "Ένα σημάδι σου", είναι το πρώτο από μια σειρά τραγουδιών με τα οποία φιλοδοξείς να γίνεις γνωστός στο ευρύτερο κοινό;


Γ.Κ.: Ναι είναι η πρώτη δισκογραφική δουλειά μου και κυκλοφόρησε με σκοπό να αρχίσει να με γνωρίζει ο κόσμος. Σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει και δεύτερο single.


Γιάννη, σ ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.


Γ.Κ.: Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα.

Διαβάστηκε 325 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα