ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 5:35:09π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
20
Μαΐου

Χαιρετίζει τα σχέδια του βραζιλιάνου υπουργού Οικονομικών το ΔΝΤ

Θετικές χαρακτήρισε το ΔΝΤ τις δηλώσεις του νέου υπουργού των Οικονομικών της Βραζιλίας Ενρίκε Μεϊρέλες για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντών του την προηγούμενη εβδομάδα ο Μεϊρέλες εξέφρασε την ελπίδα ότι θα ελέγξει το δημόσιο χρέος, θα μεταρρυθμίσει το σύστημα των συντάξεων, αλλά και θα προχωρήσει σε αύξηση της φορολογίας. Ωστόσο δεν παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις οικονομικών μέτρων.

 

«Ελπίζουμε ότι οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες, θα υλοποιηθούν άμεσα, προκειμένου να βοηθήσουν τη Βραζιλία να ξεπεράσει την παρούσα οικονομική κατάσταση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις.

 

«Προς την ίδια κατεύθυνση χαιρετίζουμε την έμφαση που δίνει ο υπουργός Μεϊρέλες για τον έλεγχο του δημοσίου χρέους, αλλά και την προστασία του συστήματος κοινωνικών παροχών, μέσω μεταρρυθμίσεων που θα εξασφαλίσουν την οικονομική επιβιωσιμότητά του» τόνισε ο Ράις.

 


Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 166 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα