ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:13:21μ.μ.
06
Ιουλίου

ΜΕΓΑ: Σημαντική διάκριση για τη συμβολή στη μάχη κατά της πανδημίας

Στα Hellenic Responsible Business Awards 2021.

Mια ακόμη σημαντική διάκριση για την Εταιρική της Υπευθυνότητα απέσπασε η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ στα φετινά Hellenic Responsible Business Awards, που για 6η συνεχή χρονιά βραβεύουν τις εταιρείες οι οποίες προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Η εταιρεία απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε έκτακτη ανάγκη» για τις δράσεις της στα πλαίσια της πανδημίας COVID-19.

 

Η βράβευση αυτή αναγνωρίζει τη συμβολή της ΜΕΓΑ στη μάχη κατά της πανδημίας, καθώς η εταιρεία έχει συνεισφέρει έμπρακτα στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης, με σημαντικές δωρεές σε ιατρικό εξοπλισμό προς το ΕΣΥ, δωρεές αντισηπτικών και λοιπών προϊόντων προσωπικής φροντίδας, σε συνεργασία με δήμους, φορείς, ιδρύματα, γηροκομεία κ.λπ. καθώς και έκτακτες επενδύσεις για τη διασφάλιση επάρκειας αντισηπτικών προϊόντων και χειρουργικών μασκών υψηλής προστασίας στην ελληνική αγορά.

 

Η ΜΕΓΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει το πολύτιμο έργο των Νοσοκομείων και των υπόλοιπων φορέων που μεριμνούν για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ενώ παράλληλα συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στις ευάλωτες ομάδες, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών τους.

 

Η βράβευση έλαβε χώρα την Πέμπτη 1 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου παρευρέθηκαν περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί πως τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους νικητές φιλοτεχνήθηκαν από τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS, με θέμα «Ελλάδα, 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες που υλοποιεί η ΜΕΓΑ στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας είναι διαθέσιμες εδώ: megadis.gr

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 98 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα