ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 12:14:01μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
17
Ιουνίου

Ραγδαία αύξηση στα εμβάσματα που στέλνουν μετανάστες στις οικογένειές τους

Ξεπέρασαν το 2015 τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια τα εμβάσματα των μεταναστών στις οικογένειές τους στις χώρες καταγωγής τους σε όλο τον κόσμο, όπως εκτιμά η Παγκόσμια Τράπεζα και ανακοινώνει ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, με αφορμή τη σημερινή Διεθνή Μέρα Οικογενειακών Εμβασμάτων.

Από τα χρήματα αυτά τα 441 δισεκατομμύρια δολάρια καταλήγουν σε αναπτυσσόμενες χώρες. Με δεδομένη την αύξηση των μεταναστευτικών ροών τα ποσά αυτά εκτιμάται ότι θα αυξηθούν.

 

Με αφορμή τη συγκεκριμένη παγκόσμια ημέρα και αναγνωρίζοντας τη σημαντική οικονομική συμβολή των μεταναστών στις οικονομίες των χωρών καταγωγής τους, ο ΔΟΜ ζητά τον περιορισμό του κόστους κατά την κίνηση εμβασμάτων, καθώς κατά περίπτωση το κόστος ξεπερνά το 20% του συνολικού ποσού, την εγκυρότερη και απλούστερη ενημέρωση των μεταναστών και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για οικονομικές συναλλαγές, αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες κερδίζονται τα χρήματα.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 196 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα