ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 - 4:03:42μ.μ.

banner468x60

05
Μαρτίου

To Facebook θα καταβάλει επιπλέον φόρο εκατομμυρίων λιρών στη Βρετανία

Η εταιρία μέσων κοινωνικής διαδικτύωσης Facebook

θα σταματήσει να εγγράφει τις πωλήσεις από τις διαφημίσεις των μεγαλύτερων πελατών της στην Βρετανία μέσω της Ιρλανδίας, αυξάνοντας το φόρο με τον οποίο βαρύνεται κατά εκατομμύρια λίρες, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τη διαφάνεια μετά την κριτική που δέχθηκε για την αποφυγή φόρων, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.

 

Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ τον Απρίλιο, ενώ ο υψηλότερος φόρος θα καταβληθεί την επόμενη χρονιά. Οι πωλήσεις από μικρότερες επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να εγγράφονται μέσω της Ιρλανδίας, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης.

 

Την Δευτέρα, η Facebook θα ενημερώσει τους μεγαλύτερες πελάτες της στη Βρετανία ότι από τον Απρίλιο θα λαμβάνουν τιμολόγια από την Facebook U.K. και όχι την Facebook Ireland, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας στο Bloomberg.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι πωλήσεις στη Βρετανία που γίνονται απευθείας από την βρετανική μονάδα της εταιρίας θα εγγράφονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι στην Ιρλανδία.

 

 

 

πηγή: newpost.gr

Διαβάστηκε 111 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα