ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:30:30μ.μ.
18
Νοεμβρίου

Εγκρίθηκε η πίστωση της επόμενης δόσης για την πληρωμή στην κάρτα Αλληλεγγύης

Εγκρίθηκε η πίστωση της ΙΖ' δόσης για την πληρωμή στην κάρτα σίτισης (Αλληλεγγύης), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης».

Ειδικότερα σύμφωνα με απόφαση εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης 13.516.070,00€ (δεκατρία εκατομμύρια πεντακόσιες δεκαέξι χιλιάδες εβδομήντα ευρώ) ως δέκατη έβδομη δόση, προκειμένου να προχωρήσει η φόρτιση των εγκεκριμένων καρτών σίτισης ("Αλληλεγγύης"), στο πλαίσιο του Προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης», το σύνολο των οποίων ανέρχεται στις 120.173 (Η πίστωση θα ξεκινήσει σταδιακά από το απόγευμα της 24ης.11.2016.

 

Επιπροσθέτως για την φόρτιση των καρτών Αλληλεγγύης από την Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα της Ελλάδος θα χρεώσει το Λογαριασμό 200 «Ελληνικό Δημόσιο -Συγκέντρωση Εισπράξεων Πληρωμών» και θα πιστώσει την Εθνική Τράπεζα με έμβασμα [BIC ETHNGRAA] στον λογαριασμό.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 158 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα