ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 9:09:03μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
10
Φεβρουαρίου

Μοσκοβισί: Εάν όλοι κάνουν ένα βήμα σύγκλισης μπορούμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση

Εάν όλοι οι εταίροι κάνουν τώρα ένα βήμα για να συγκλίνουν μεταξύ τους, μπορούμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση και τελικά να γυρίσουμε σελίδα σε ένα δύσκολο κεφάλαιο», δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί, στους Financial Times, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Μπορούμε επιλέξουμε να κτίσουμε στην πρόοδο που έχει γίνει ή να θέσουμε αυτή σε κίνδυνο», πρόσθεσε ο Επίτροπος.

 

Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχε χθες βράδυ εντατικές συζητήσεις με διεθνείς ομολόγους του, σε μία προσπάθεια να λυθεί το αδιέξοδο, ενώ για τον ίδιο λόγο συνεδρίασε χθες βράδυ το Euro Working Group.

 

Αν και το χρέος της Ελλάδας δεν λήγει πριν από τον Ιούλιο, οι Αρχές θεωρούν ότι πρέπει να επιτευχθεί μία σημαντική πρόοδος έως τα μέσα Φεβρουαρίου, ώστε να αποφευχθεί η πολιτικοποίηση του θέματος στις επερχόμενες ολλανδικές και γαλλικές εκλογές, αναφέρει η εφημερίδα.

 

 


Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 234 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα