ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:50:02μ.μ.
18
Φεβρουαρίου

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Μέχρι 31 Μαρτίου οι αιτήσεις για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή

Μέχρι και τις 31 Μαρτίου μπορούν να προσέρχονται οι ενδιαφερόμενοι στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση για την απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή τη μετατροπή υφιστάμενης άδειας σε άλλο τύπο.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με την αίτησή του, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Περιφερειακής Ενότητας, στις οποίες επιθυμεί τη νέα άδεια ή άδειες, το είδος της άδειας ή αδειών και τον αριθμό τους ανά έδρα, καθώς και την αιτούμενη μετατροπή υφισταμένης άδειας σε άλλο τύπο.


Διευκρινίζεται ότι, το εάν θα εκδοθούν άδειες, για ποιες έδρες και τι είδους άδειες θα είναι αυτές, θα προσδιοριστεί με απόφαση Περιφερειάρχη, που θα εκδοθεί μετά το πέρας της διαδικασίας εκδηλώσεως ενδιαφέροντος για απόκτηση άδειας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου ή μετατροπή υφισταμένης άδειας σε άλλο τύπο.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας ή στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (www.pde.gov.gr), προκειμένου να δουν τους πίνακες, στους οποίους περιγράφονται οι υφιστάμενες έδρες Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων, όπως καθορίστηκαν με την με αρ. 102/08.06.2012 (ΦΕΚ 2549/Β/19.09.2012).

 

Περισσότερες πληροφορίες


Αναλυτικά την πρόσκληση του Περιφερειάρχη, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (www.pde.gov.gr) και ειδικότερα ακολουθήστε τη διαδρομή:
Για την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: www.pde.gov.gr -> Διαφάνεια -> Αποφάσεις -> Γ.Δ. Μεταφορών – Επικοινωνιών -> Δ/νση Μεταφορών – Επικοινωνιών Π.Ε. Αιτ/νιας
ή στο σύνδεσμο:
http://www.pde.gov.gr/gr/diafaneia/apofaseis/apofaseisgdmetaforwn/dnsimetaforwnaitnias.html


Για την Π.Ε. Αχαΐας: www.pde.gov.gr -> Διαφάνεια -> Αποφάσεις -> Γ.Δ. Μεταφορών – Επικοινωνιών -> Δ/νση Μεταφορών – Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας
ή στο σύνδεσμο:
http://www.pde.gov.gr/gr/diafaneia/apofaseis/apofaseisgdmetaforwn/dnsimetaforwnpeachaias.html


Για την Π.Ε. Ηλείας: www.pde.gov.gr -> Διαφάνεια -> Αποφάσεις -> Γ.Δ. Μεταφορών – Επικοινωνιών -> Δ/νση Μεταφορών – Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας
ή στο σύνδεσμο:
http://www.pde.gov.gr/gr/diafaneia/apofaseis/apofaseisgdmetaforwn/dnsimetaforwnilias.html


Επιπλέον, έντυπα αίτησης και επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε από τις αρμόδιες υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειακών Ενοτήτων.


Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: 
Επαρχιακή Οδός Αιτωλικού-Μεσολογγίου, 30200, Μεσολόγγι, τηλ. 26313-63112, 26310-55336


Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας:  
Σταγείρων 23, 26334, Πάτρα, τηλ. 2613-620450, 2610-344536.


Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ηλείας:  
Συντριάδα, 27100, Πύργος, τηλ. 26213-63101, 26213-63121, 26210-34028.

Διαβάστηκε 291 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα