ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 5:33:05μ.μ.
17
Ιανουαρίου

Σταϊκούρας: Η κυβέρνηση σε τροχιά ασύμβατη με την πραγματικότητα

Την άρνησή του να συμμετάσχει σε συζητήσεις με «κύκλους» της κυβέρνησης για την οικονομία, χωρίς την αναγκαία τεκμηρίωση, δηλώνει ο συντονιστής Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή «άτυπη ενημέρωση» της κυβέρνησης σχετικά με ανακοίνωσή του για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

Ο κ. Σταϊκούρας τονίζει πως εμμένει στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως διαπρέπει στον λαϊκισμό και κινείται σε τροχιά ασύμβατη με την πραγματικότητα.

 

Η πλήρης ανακοίνωση του κ. Σταϊκούρα έχει ως εξής:

 

«Η Κυβέρνηση, ανωνύμως, μέσω άτυπης ενημέρωσης και κύκλων της, σχολίασε ανακοίνωση την οποία, επωνύμως και υπεύθυνα, εξέδωσα σχετικά με την εκτέλεση του Προϋπολογισμού. Φυσικά εμμένω στο περιεχόμενο της προχθεσινής μου ανακοίνωσης και είμαι διαθέσιμος για διάλογο, επωνύμως, υπεύθυνα και με στοιχεία.

 

Αρνούμαι να συμμετέχω σε συζητήσεις με “κύκλους” της Κυβέρνησης για την οικονομία χωρίς την αναγκαία τεκμηρίωση. Είναι εμφανές ότι ο “θορυβημένος” από τις εξελίξεις ΣΥΡΙΖΑ, που επί πολλά χρόνια διαπρέπει στο λαϊκισμό, συνεχίζει να κινείται σε τροχιά ασύμβατη με την πραγματικότητα».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 164 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα