ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020 - 4:24:41π.μ.

banner468x60

09
Σεπτεμβρίου

Energean: Δεν παρεμβαίνουμε στο έργο της Επιτροπής Αξιολόγησης των προσφορών

Κατηγορία Ενέργεια

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων σε τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, καθώς εκτός από τα Ελληνικά Πετρέλαια που χθες με επίσημη ανακοίνωσή τους δημοσιοποίησαν μέσω δελτίου τύπου ότι κατέθεσαν βελτιωμένη προσφορά, ο έτερος συμμετέχων στο διαγωνισμό, η εταιρεία Energean Oil & Gas ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα που υποβλήθηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού και επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Απαντώντας σχετικά σε ερώτημα του Capital.gr ο εκπρόσωπος τύπου της Energean κ. Σωτήρης Χιωτάκης ανέφερε ότι η εταιρεία ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Επιτροπής περί υποβολής βελτιωμένης προσφοράς, υπενθυμίζοντας ωστόσο ότι το περιεχόμενο των προσφορών είναι απολύτως εμπιστευτικό και πρόσθεσε ότι είναι προφανές πως "η Επιτροπή γνωρίζει πολύ καλά τους όρους της διαδικασίας και είναι περιττό αυτοί να υπενθυμίζονται δημοσίως".

 

"Η Energean δεν παρεμβαίνει στο έργο της Επιτροπής Αξιολόγησης των προσφορών προς έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων για περιοχές της Δυτικής Ελλάδας" προσθέτει ο ίδιος.

 

Ο κ. Χιωτάκης τέλος δήλωσε ότι η Energean "είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει παραγάγει και εξακολουθεί να παράγει πετρέλαιο και η οποία, βεβαίως, πραγματοποιεί σταθερά έρευνες χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του επιστημονικού της δυναμικού και τις δυνατότητες που παρέχει η χρήση της πλέον σύγχρονης και εξελιγμένης τεχνολογίας. Παράδειγμα, οι πρόσφατες έρευνες τριών διαστάσεων στον Πρίνο και οι εν εξελίξει αεροβαρυτικές έρευνες – οι πρώτες που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα -στην ιδιαίτερα δύσκολη γεωλογικά περιοχή των Ιωαννίνων, η οποία παρουσιάζει σημαντικές ομοιότητες με εκείνες της Αιτωλοακαρνανίας και της Άρτας/Πρέβεζας για τις οποίες η Energean έχει υποβάλει προσφορές στο πλαίσιο του εν εξελίξει διαγωνισμού" κατέληξε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

 

 

πηγή: energypress.gr

Διαβάστηκε 70 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα