ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:32:59μ.μ.
01
Φεβρουαρίου

Στο Athens Energy Forum 2016, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης

Κατηγορία Ενέργεια

Ομιλία θα απευθύνει ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Πάνος Σκουρλέτης, κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου "Athens Energy Forum 2016", αύριο, Τρίτη 02/02/2016, στις 12:05, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Για τέταρτη χρονιά, το Athens Energy Forum, το μεγάλο Ενεργειακό Φόρουμ για τις ενεργειακές και γεωπολιτικές εξελίξεις της Ν.Α. Μεσογείου, θα διερευνήσει τις επιπτώσεις των πρόσφατων εξελίξεων στο περιφερειακό γεωπολιτικό χάρτη στον τομέα της ενέργειας, με έμφαση στην επιχειρηματική και πολιτική πραγματικότητα ενώ παράλληλα θα εστιάσει στις ευκαιρίες που προσφέρονται στον ενεργειακό τομέα για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

 

Το Forum θα καλύψει θέματα που σχετίζονται με την ενεργειακή στρατηγική της ΕΕ μετά τη Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή στο Παρίσι, τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το σχέδιο TAP, την εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο, τη χρηματοδότηση του κλάδου, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Στο Forum συμμετέχουν περισσότεροι από 40 διακεκριμένοι Ομιλητές, μεταξύ αυτών υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επενδυτικών και ενεργειακών ομίλων, εκπρόσωποι κυβερνήσεων, ακαδημαϊκοί και ειδικοί εμπειρογνώμονες, όπως:

 

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Μάρδας, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Κύπρου, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο Καθηγ. Γιάννης Μανιάτης, πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο κ. Θεόδωρος Κιτσάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, o κ. Μιχάλης Βερροιόπουλος, ΓΓ Ενέργειας, ο κ. Michael Waldron, Deputy Adviser, EIB Energy Department, o κ. Σταύρος Γούτσος, Αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, ο κ. Νίκος Χατζηαργυρίου, Πρόεδρος της ΔΕΔΔΗΕ, ο κ. Michel Piguet, CEO, Elpedison, ο κ. Ντίνος Μπενρουμπή, Αναπλ. Διευθύνων Σύμβουλος της Protergia, ο κ. Μαθιός Ρήγας, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, Energean Oil & Gas, ο κ. Rikard Scoufias, Διευθυντής Ελλάδος TAP, o κ. Elio Ruggeri, Senior Vice President Edison S.p.A. & Chief Executive Officer IGI Poseidon S.A, και πολλοί άλλοι.

 

 

πηγή: energia.gr

Διαβάστηκε 224 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα