ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:29:32μ.μ.
15
Μαρτίου

Ανακοίνωση για την ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων «ΕΡΓΑΝΗ» στο Δήμο Βύρωνα

Η Δημοτική αρχή οφείλει να ενημερώσει τους Δημότες, τα Αθλητικά Σωματεία, τους Αθλητές, τους Γονείς και όσους χρησιμοποιούν τον αθλητικό χώρο που εδράζεται στην ΕΡΓΑΝΗ και βρίσκεται υπό κατασκευή, για την πορεία του έργου.

Η ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων «ΕΡΓΑΝΗ» επρόκειτο βάσει σύμβασης να παραδοθεί μέσα στον Ιανουάριο του 2017. Η Δημοτική αρχή είχε προβεί σε ενέργειες ώστε να αποδοθεί προς χρήση τέλος του Οκτωβρίου του 2016.

 

Δύο όμως γεγονότα καθυστέρησαν την παράδοση του έργου:

 

α) Μία αστοχία στον συνθετικό χλοοτάπητα (δεν διέθετε τις προδιαγραφές που απαιτούσε η σύμβαση) και η παραγγελία νέου χλοοτάπητα αποτέλεσε αιτία μετατόπισης της χρονικής παράδοσης του έργου.

 

β) Η καθυστέρηση της πληρωμής της Α΄ δόσης από την Περιφέρεια Αττικής, δεδομένου ότι η αλλαγή του νόμου για τα έργα και τις συμβάσεις, υποχρεώνει την Περιφέρεια να ελέγχει πλέον τους λογαριασμούς των έργων (αρμοδιότητα που είχε μέχρι τέλους του 2016 το λογιστήριο του κράτους). Αυτή η αλλαγή δημιούργησε και την καθυστέρηση της πληρωμής του Α΄ Λογαριασμού. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα και θα ξεκινήσει η πληρωμή των ενταλμάτων.

Διαβάστηκε 241 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα