ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 - 9:50:41π.μ.

banner468x60

14
Μαρτίου

ΕΡΓΟΣΕ: Μισό δισ. ευρώ για έργα σιδηροδρομικής υποδομής το 2017

Το μισό δισ. ευρώ θα προσεγγίσουν τα έργα σιδηροδρομικής υποδομής που θα προκηρύξει μέχρι τα τέλη του χρόνου η ΕΡΓΟΣΕ, παρά τις γκρίνιες των εργολάβων για απουσία νέων δημοπρασιών.

Το βαρύ πυροβολικό αποτελεί η κατασκευή του τετραπλού σιδηροδρομικού διαδρόμου στο τμήμα Σιδηροδρομικός Σταθμός Αθηνών (ΣΣΑ) -Τρεις Γέφυρες με υπογειοποίηση του δικτύου στην περιοχή Σεπολίων, προϋπολογισμού 125 εκατ. ευρώ. Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού προγραμματίζεται να έχει δημοπρατηθεί η κατασκευή των σταθμών και της σηματοδότησης και στο τμήμα Ροδοδάφνη - Ψαθόπυργος ύψους 95 εκατ. ευρώ, ενώ για την ίδια περίοδο, δρομολογείται ο διαγωνισμός και για την ηλεκτροκίνηση στο έργο Κιάτο – Ροδοδάφνη.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβίβασε η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου για το β' εξάμηνο του έτους, προγραμματίζονται οι διαγωνισμοί στο τμήμα Ψαθόπυργος -Μποζαΐτικα, η ηλεκτροκίνηση στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος - Καλαμπάκα προϋπολογισμού 43 εκατ. ευρώ.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 226 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα