ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 12:06:27μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
01
Μαρτίου

Η Παπαστράτος κορυφαίος εργοδότης στην Ελλάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Παπαστράτος και η Philip Morris International διακρίθηκαν ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και τον κόσμο σχετικά με το εργασιακό τους περιβάλλον.

Οπως επισημαίνεται από την εταρεία, ο διεθνούς κύρους οργανισμός Top Employer Institute απένειμε στην Παπαστράτος τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα, ενώ η μητρική της εταιρία, Philip Morris International, αναγνωρίστηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ευρώπη και τον κόσμο για το 2017.

 

Πρόκειται για την τρίτη διαδοχική χρονιά που η Παπαστράτος επιβραβεύεται από τον διεθνή οργανισμό για την πάγια δέσμευσή της στη διασφάλιση εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αναγνώριση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά σημαντικών διακρίσεων της Παπαστράτος αναφορικά με τις εργασιακές πρακτικές που ακολουθεί.

 

Μόνο από το 2012 έχει διακριθεί τρεις φορές ως «Great Place to Work», ενώ την τελευταία διετία απέσπασε τρία χρυσά και δύο αργυρά βραβεία καθώς και μία διάκριση σε διαγωνισμούς ανθρώπινου δυναμικού.

 

Στο πλαίσιο της ανεξάρτητης έρευνας που διεξάγει κάθε χρόνο το Top Employer Institute, η Philip Morris International απέσπασε για πρώτη φορά τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στον κόσμο και για δεύτερη χρονιά τον ίδιο τίτλο στην Ευρώπη.

 

«Η έρευνά μας έδειξε ότι η Παπαστράτος, θυγατρική της Philip Morris International, διασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, καλλιεργεί και αναπτύσσει το ταλέντο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού, ενώ κατέχει ηγετική θέση στο περιβάλλον των Ανθρωπίνων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της», αναφέρει το Top Employer Institute, σχετικά με τη νέα διάκριση της Παπαστράτος.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 221 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα