ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:50:00μ.μ.
04
Ιανουαρίου

Καταιγισμός διακρίσεων για την εταιρία Καλλιμάνης

Τέσσερεις διακρίσεις από τέσσερεις διαφορετικούς φορείς απονεμήθηκαν στην εταιρία Καλλιμάνης για τα επώνυμα προϊόντα της, την κοινωνική δράση της, τη διαχείριση ενέργειας αλλά και την πρόληψη και προστασία του περιβάλλοντος από τα απόβλητα των εργοστασιακών μονάδων της στο Αίγιο.

Οι τέσσερεις βραβεύσεις, που πραγματοποιήθηκαν όλες μέσα στο Δεκέμβριο, καταδεικνύουν την ενσωμάτωση πρακτικών αειφορίας σε όλα τα στάδια λειτουργίας της εταιρίας.

 

Οι φορείς που βράβευσαν τις πρακτικές της εταιρίας είναι οι Energy Mastering Awards 2015, Made in Greece 2015 Awards της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, Bravo Sustainability Awards της Quality Net Foundation και Waste & Recycling Awards 2015.

 

imakallge.ashx

 

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Διευθυντή Συντήρησης & Τεχνικών Έργων της Καλλιμάνης, Λάμπη Κρεμμύδα, τη βραδιά της απονομής των Energy Mastering Awards :

 

«Σαν βιομηχανία κατεψυγμένων τροφίμων κινούμαστε μόνιμα κάτω από το ενεργειακό βάρος της διατήρησης της ψυκτικής αλυσίδας, η οποία διασφαλίζει τα κορυφαία ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας. Με γνώμονα πάντα τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας και με σεβασμό στο περιβάλλον, προσπαθούμε συνεχώς εδώ και χρόνια να αντιμετωπίσουμε τις ολοένα και αυξανόμενες προκλήσεις μέσα από καινοτόμες ενέργειες που ξεκινούν από την ανάπτυξη των προϊόντων, των παραγωγικών διαδικασιών, της αποθήκευσης και της μεταφοράς προς τον τελικό καταναλωτή».

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 146 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα