ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τετάρτη, 28 Οκτωμβρίου 2020 - 12:05:21μ.μ.

banner468x60

16
Σεπτεμβρίου

Νέα έργα ύψους 15,8 εκατ. ευρώ προς ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων – Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Συνολικά 39 νέα έργα προϋπολογισμού πάνω 15,8 εκατομμύρια ευρώ, προτείνονται προς ένταξη και χρηματοδότηση στη ΣΑΕΠ 401 (Εθνικό Σκέλος) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2016 και αφορούν τα περισσότερα στην Π.Ε. Ηλείας, καθώς και τρία στις Π.Ε. Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για έργα που προκρίνονται μετά τις προτάσεις που υπεβλήθησαν από τους δικαιούχους Δήμους και οι οποίες εξετάστηκαν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την Επιτροπή Αξιολόγησης.


Η έγκριση της πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης νέων έργων στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες έρχεται προς συζήτηση και ψήφιση με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Αγγελόπουλο, στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόσκληση της Προέδρου Αναστασίας Τογιοπούλου, η 16η συνεδρίαση του Σώματος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής).


«Στόχος μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αναπτυξιακό αποτέλεσμα έστω και με τους περιορισμένους πόρους που διαθέτουμε. Εργαζόμαστε επίμονα και συστηματικά μέσα σε ένα αντίξοο περιβάλλον. Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στα κρίσιμα. Και για αυτό σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και διεκδικούμε ακόμα περισσότερα με επίκεντρο πάντα τον πολίτη» υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Διαβάστηκε 112 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα