ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:43:29π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
23
Νοεμβρίου

Σε περικοπή 200 θέσεων εργασίας προχωρά η EFG International

Την περικοπή 200 θέσεων εργασίας σχεδιάζει η ελβετική ιδιωτική τράπεζα EFG International, η οποία ελέγχεται πλειοψηφικά από τον Σπύρο Λάτση, στο πλαίσιο του στόχου μείωσης του κόστους κατά 30 εκατ. ελβετικά φράγκα το 2016, για να περιορίσει την πτώση της κερδοφορίας της, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της τράπεζας, τα λειτουργικά κέρδη και το περιθώριο εσόδων παραμένουν «κάτω από τις προσδοκίες», με τα βασικά καθαρά κέρδη για το δεύτερο εξάμηνο να εμφανίζονται μειωμένα.

 

Τα υπό διαχείριση στοιχεία ενεργητικού που αποφέρουν έσοδα αυξήθηκαν σε 83,4 δισ. φράγκα στο τέλος Οκτωβρίου από 80,2 δισ. στα τέλη Ιουνίου.

 

«Η επίδοση κατά το τετράμηνο Ιουλίου - Οκτωβρίου δέχθηκε τη δυσμενή επίδραση από την αβεβαιότητα στην οικονομία και την αγορά, ενώ οι ανησυχίες σχετικά με τις αναδυόμενες αγορές είχαν μεγαλύτερη επίπτωση τον Σεπτέμβριο» αναφέρει η EFG στην ανακοίνωση, προσθέτοντας: «Εάν συνδυασθεί με σημαντικές επενδύσεις-τοποθετήσεις που είναι σε εξέλιξη, τα κέρδη θα συνεχίζουν να συμπιέζονται, με την αδύναμη εικόνα στη λήξη του δεύτερου τριμήνου να αποκτά συνέχεια στο δεύτερο εξάμηνο».

 

Η τράπεζα ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 51 εκατ. φράγκων στο πρώτο εξάμηνο.

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 181 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα