ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:22:31μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
18
Δεκεμβρίου

Υπερδιπλασίασαν τις πωλήσεις τους τα καταστήματα που συμμετείχαν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Αυξημένες έως και 200% ήταν οι ηλεκτρονικές πωλήσεις

για πολλά από τα καταστήματα που συμμετείχαν στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου -GR.EC.A., ενώ στο ίδιο διάστημα διπλασιάστηκε και η επισκεψιμότητα στα e-shops.

 

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A., η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων ήταν ακόμα μεγαλύτερη φέτος, ενώ παράλληλα υπήρξε ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, καταγράφηκε αύξηση του τζίρου κατά 50% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του προηγούμενου έτους, ενώ οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 34% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα (24 - 30 Νοεμβρίου).

 

Η επισκεψιμότητα των eShops υπερδιπλασιάστηκε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ορισμένα εξ αυτών να δηλώσουν αύξηση πωλήσεων πάνω από 200%. Συνολικά, η αύξηση των πωλήσεων κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων Εβδομάδων Ηλεκτρονικού Εμπορίου έχει ξεπεράσει το 100%. Ο θεσμός -πλέον- της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 και μέχρι σήμερα αξιολογείται ως ιδιαίτερα πετυχημένος. Η συγκεκριμένη δράση έχει την υποστήριξη -και τελεί υπό την αιγίδα- του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

 

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 151 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα