ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 1:30:06μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
08
Σεπτεμβρίου

Ξενάγηση στο Ιερό των Αιγυπτίων θεών

Κατηγορία Αρχαιολογία

Ξενάγηση στο Μουσείο Μαραθώνα και τον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού των Αιγυπτίων θεών στη Νέα Μάκρη Αττικής, στη θέση «έλος Μπρεξίζα», διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Αρχαίας Αιγύπτου (ΕΕΜΑΑ) το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, στις 10:30.

Η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από την ανασκαφέα του χώρου, Ιφιγένεια Δεκουλάκου, και τις Πέλλη Φωτιάδη και Λαμπρινή Σίσκου, αρχαιολόγους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής. Η περιήγηση θα ξεκινήσει από το Μουσείο Μαραθώνα, που αποτελεί το σημείο συνάντησης, και θα συνεχίσει στον μοναδικό χώρο του ιερού. Η μετάβαση στο χώρο θα γίνει με ιδιωτικά μέσα.

 

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στις δράσεις που διοργανώνει για το 2016 η ΕΕΜΑΑ με σκοπό τη γνωριμία του αθηναϊκού κοινού με τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό και την επιρροή την οποία άσκησε μπολιάζοντας δημιουργικά τον ελληνικό χώρο.

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Συμμετοχή δωρεάν. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σώχου, στο τηλέφωνο 6946 571574.

 

 

Πηγή: archaiologia.gr

Διαβάστηκε 344 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα