ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:06:54μ.μ.
10
Σεπτεμβρίου

3η Ποδηλατοβόλτα του Δήμου Βύρωνα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Κατηγορία Αθλητικά

Η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους πολίτες του Βύρωνα (και όχι μόνο), μικρούς και μεγάλους, να πάρουν τα ποδήλατα τους και να πραγματοποιήσουν με ασφάλεια μια βόλτα στους δρόμους του Βύρωνα, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της 3ης Ποδηλατοβόλτας, μιας εκδήλωσης που διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά και έχει αντιμετωπισθεί με ενθουσιασμό από τους φίλους του ποδηλάτου.

podilatovoltaΟι θιασώτες του ποδηλάτου έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια διαδρομή πέντε (5) χιλιομέτρων στους δρόμους του Βύρωνα (επιλεγμένη διαδρομή) μόνοι τους ή μαζί με την οικογένειά τους και τους φίλους τους.


Τόπος συνάντησης των αναβατών είναι το πάρκο της Καραολή & Δημητρίου, μπροστά από το Δημαρχείο με ώρα προσέλευσης 10.30 π.μ. και ώρα εκκίνησης 11.00 π.μ..


Η ποδηλατοβόλτα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου), με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν τη βιώσιμη στρατηγική μεταφορών και φυσικά τη ψυχαγωγία τους.
Λεπτομέρειες για τη δράση:


•    Σημείο συνάντησης: Καραολή και Δημητρίου, μπροστά από το Δημαρχείο
•    Ώρα συνάντησης: 10.30 π.μ.
•    Εκκίνηση βόλτας: 11.00 π.μ.
•    Διαδρομή: Καραολή και Δημητρίου μπροστά από το Δημαρχείο, Βοσπόρου Δεξιά, Αγίας Σοφίας Δεξιά, Χρυσοστόμου Σμύρνης Αριστερά, Πλατεία Μαρτάκη, Νικηφορίδη Δεξιά, Ιφικράτους Αριστερά, Λαέρτου Δεξιά, Φορμίωνος Δεξιά, Ξυπέτης Αριστερά, Ανδριανουπόλεως Δεξιά, Δήλου Δεξιά, Φορμίωνος Αριστερά, Καραολή και Δημητρίου Δεξιά και Τερματισμός στην Καραολή και Δημητρίου μπροστά από το Δημαρχείο (συμβουλευτείτε και τον χάρτη). Φέτος θα υπάρξει και σύντομη διαδρομή (γύρω από το πάρκο της Καραολή & Δημητρίου) για τους πολύ μικρούς μας φίλους.

 

Για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των αναβατών και των συνοδών τους θα παρέχονται:


•    Η διαδρομή που επιλέχθηκε δε θα είναι προσβάσιμη από άλλα οχήματα, με την Τροχαία Καισαριανής να το εξασφαλίζει κλείνοντας τους δρόμους.
•    Τους αναβάτες θα συνοδεύει η Τροχαία και έμπειροι αναβάτες.
•    Service ποδηλάτων στην αφετηρία.
•    Όχημα μεταφοράς αναβατών και ποδηλατών αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.
•    Στο χώρο θα βρίσκεται ασθενοφόρο, ιατρός, νοσηλεύτρια και διασώστες.


Όσοι επιχειρηματίες του Δήμου επιθυμούν να προσφέρουν κάποιο δώρο στους συμμετέχοντες, ας επικοινωνήσουν έως την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα που αναφέρονται στις πληροφορίες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 210 7609355  
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: https://www.facebook.com/dimosvironas
Twitter:@Dimosvirona

Διαβάστηκε 243 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα