ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:35:13π.μ.
13
Απριλίου

3οι διαδημοτικοί αγώνες τέννις 2017

Κατηγορία Αθλητικά

Την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη διεξήχθη το 3ο Διαδημοτικό Τουρνουά Τέννις μεταξύ των Δήμων Κηφισιάς,Αμαρουσίου, Χαιδαρίου, Βριλησσίων και Πεύκης/Λυκόβρυσης.

Ο Δήμος Κηφισιάς φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του  100 παιδιά χωρισμένα σε 6 ηλικιακές κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών.

 

DSC02301


Την Μεγάλη Δευτέρα διεξήχθησαν οι 2 πρώτοι γύροι των αγώνων στα Δημοτικά Γήπεδα του Ζηρινείου ,της Ν.Ερυθραίας και της Κ.Κηφισιάς.


Την Μεγάλη Τρίτη στα Δημοτικά Γήπεδα της Κ.Κηφισιάς (Όθωνος) ολοκληρώθηκε το Τουρνουά με την ημιτελική και την τελική φάση.


Στις απονομές παρέστησαν ο Δήμαρχος Κος Θωμάκος ο οποίος αφού συνεχάρη το προσωπικό για την άρτια διοργάνωση , ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά από όλους τους Δήμους για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους και μαζί με τον Κο Κουρέπη  Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού ευχήθηκαν Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.


 Μικροί και Μεγάλοι ευχήθηκαν να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις που ενισχύουν και αυξάνουν το επίπεδο των προγραμμάτων  μαζικής άθλησης.

 

20170411 131138 Copy

 

Τελική Κατάταξη Μεταλίων

1η θέση Δήμος Κηφισιάς  4 ΧΡΥΣΑ,4 ΑΡΓΥΡΑ ,5 ΧΑΛΚΙΝΑ
2η Θέση Δήμος Πεύκης Λυκόβρυσης  1 ΧΡΥΣΟ,2 ΑΡΓΥΡΑ
3η Θέση Δήμος Αμαρουσίου 1 ΧΡΥΣΟ
4η Θέση Δήμος Χαιδαρίου 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
5η Θέση Δήμος Βριλησσίων

Διαβάστηκε 281 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα