Εκτύπωση αυτής της σελίδας
17
Μαΐου

«Άξια νίκη η συμμετοχή» το μήνυμα των 18ων Δροσινείων Δήμου Κηφισιάς

Κατηγορία Αθλητικά

Την Κυριακή 14 Μαΐου διεξήχθη στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδο η τελική φάση των 18ων ΔΡΟΣΙΝΕΙΩΝ.

Το διασχολικό πρωτάθλημα μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού οι μαθητές και οι μαθήτριες που είχαν προκριθεί στους τελικούς, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσέφεραν πλούσιο αθλητικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

 

 di2


Γονείς, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου αντάμειψαν τους μικρούς μαθητές με ένα ζεστό χειροκρότημα, αφού έτσι κι’ αλλιώς η πεμτουσία αυτών των αγώνων είναι η χαρά της συμμετοχής. Τα παιδιά που εκπροσώπησαν τα Δημοτικά Σχολεία αγωνίστηκαν στα αθλήματα του βόλεϊ, του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, όπως και του στίβου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γεώργιος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας» κος Αχιλλέας Κουρέπης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Καλός , Γεώργιος Σκορδίλης καθώς και ο Πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του ΠανερυθραΙκού Α. Σ κος Ιωάννης Κουνέλας.

 

di3

 

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς κα Αλεξανδρή, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς κος Κοθώνας, ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς κος. Κορδονούρης, ο Υποδιευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχιολείου Κηφισιάς κος Παπαγεωργίου, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ερυθραίας κος Μεριχωβίτης, καθώς και πλήθος Καθηγητών Φυσικής Αγωγής των σχολείων. Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν όταν ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κος Παναγιώτης Πάλλης διάβασε στους μαθητές στίχους, αφιερωμένους στο παιδί, του Κηφισιώτη ποιητή Γεώργιου Δροσίνη προς τιμήν του οποίου η διοργάνωση αυτή έχει γίνει πλέον θεσμός.

 

di4

 

Ραντεβού την επόμενη σχολική χρονιά για τα 19α ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ, για να φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά το μότο των συγκεκριμένων μαθητικών αγώνων που δεν είναι άλλο από το «ΑΞΙΑ ΝΙΚΗ, Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

Διαβάστηκε 387 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)