×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
26
Μαΐου

Ανακοίνωσε το «αντίο» ο Φραντσέσκο Τότι - Το δώρο που έκανε στον Μανωλά

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Φραντσέσκο Τότι θα φορέσει την Κυριακή για τελευταία φορά την εμφάνιση της Ρόμα. Ο ίδιος ανακοίνωσε το ποδοσφαιρικό «αντίο»

μέσω επίσημου λογαριασμού του στα social media και στο παιχνίδι με την Τζένοα το «Ολύμπικο» θα ζήσει στιγμές έντονης συγκίνησης.

 

Ο Ιταλός επιθετικός της Ρόμα αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου σε μια μοναδική καριέρα. Σε μια πορεία όπου φόρεσε την εμφάνιση μίας και μόνο ομάδας. Της Ρόμα.

 

Μετά από 25 σεζόν, ο Φραντσέσκο Τότι ανακοίνωσε με ένα απλό μήνυμα, πως αποχωρεί από την ενεργό δράση.

 

«Το Ρόμα - Τζένοα θα είναι η τελευταία φορά στην οποία θα μπορώ να φορέσω τη φανέλα της Ρόμα. Είναι αδύνατο να εκφράσω με λίγες λέξεις όλα όσα αυτά τα χρώματα αντιπροσώπευαν, αντιπροσωπεύουν και θα αντιπροσωπεύουν για εμένα. Πάντα. Το μόνο που αισθάνομαι είναι ότι η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο δεν πέρασε: είναι ένα πάθος, το δικό μου πάθος. Είναι τόσο βαθύ, που δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα σταματήσω να το τροφοδοτώ. Ποτέ. Από τη Δευτέρα είμαι έτοιμος να αποχωρήσω. Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση», ανέφερε ο Τότι.

 

Τα εισιτήρια έκαναν «φτερά» μέσα σε λίγες ώρες. Η Ρόμα ανακοίνωσε sold out και περίπου 70.000 άνθρωποι θα βρεθούν στις κερκίδες του «Ολύμπικο» για να αποχαιρετίσουν τον capitano.

 

Λίγες ώρες μετά μάλιστα αποφάσισε να κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του, θέλοντας να τους τιμήσει. Έδωσε μάλιστα και ένα ιδιαίτερο δώρο στον Κώστα Μανωλά.

Capture

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 466 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)