ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:47:19μ.μ.
18
Οκτωβρίου

Άνετη νίκη για τις γυναίκες του Πανιωνίου στο βόλει, 3-0 την Αναγέννηση Σάμου

Κατηγορία Αθλητικά

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα βόλει του Πανιωνίου, επικρατώντας εύκολα με 3-0 σετ της Αναγέννησης Σάμου σε παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική της Α2 γυναικών.

Οι “κυανέρυθρες” ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και παρά το γεγονός πως δυσκολεύτηκαν αρκετά στο τρίτο σετ, κατάφεραν εν τέλει να πάρουν το παιχνίδι και να πραγματοποιήσουν ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην έναρξη της νέας σεζόν.


Η προπονήτρια της ομάδας, Μαρία Καλαρά, μίλησε στην κάμερα του NSTV για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των κοριτσιών: “Κρατάμε το αποτέλεσμα και κοιτάμε ένα παιχνίδι τη φορά. Ετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα με σεβασμό για τον αντίπαλο και πειθαρχία. Τα κορίτσια κάνουν μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να ξεπερνούν κάθε φορά και προβλήματα όπως τραυματισμούς ή ιώσεις”. Την επόμενη αγωνιστική, οι “κυανέρυθρες” θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για το παιχνίδι με την Τελχινίδα και η κόουτς αναφέρθηκε και σε αυτό: “Έχουμε ταξίδι στην όμορφη Ρόδο, προσδοκούμε ένα ανάλογο αποτέλεσμα και εύχομαι να έχουν υγεία όλα τα παιδιά για να είμαστε κάθε φορά όλο και καλύτεροι”.


Τη σκυτάλη των δηλώσεων πήραν στη συνέχεια οι παίκτριες του Πανιωνίου, με τη Δανάη Μουρατίδη να στέκεται στα προβλήματα που υπήρχαν πριν το παιχνίδι: “Η εβδομάδα κύλησε με μερικές ελλείψεις, είχαμε κάποιους τραυματισμούς και μια ασθένεια αλλά ανταπεξήλθαμε πολύ καλά. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι στη Ρόδο, έχουν γυρίσει και οι περισσότερες παίκτριες που έλειψαν και θα είμαστε πλέον πλήρεις στις προπονήσεις μας”.


Από τη μεριά της, η Σεβαστή Μπανίκα δήλωσε: “Δεν ήταν μία εύκολη αναμέτρηση αλλά σημασία έχει η νίκη. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένες στο επόμενο παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά”.

 

Τα σετ (25-15, 25-13, 25-22)

 

Πανιώνιος (Καλαρά): Γκουτιμένκο, Μουρατίδη, Μπανίκα Σ., Μπέη, Μπακοδήμου, Μαλουσάρη, Παπαδάκη (λ) / Παγώνη (λ), Χόρνη, Κούρδογλου, Φωκιανού

 

AΣΣ Αναγέννηση (Μηλιώνης): Πανταζή, Βαλιδάκη, Φράγκου Μ., Σκούνα, Σταυροπούλου, Μιχαλιού, Κρητικού (λ), Μαραθοκαμπίτου, Φράγκου Β.

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 238 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα