ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:01:01π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
14
Μαρτίου

Απ. Χρήστου: Ατομικό ρεκόρ και δύο ασημένια στο Μιλάνο

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Απόστολος Χρήστου πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις μεταξύ των επτά Ελλήνων κολυμβητών/τριών που αγωνίστηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο στο διεθνές μίτινγκ του Μιλάνου.

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού συμμετείχε σε τρεις τελικούς και κατέλαβε δύο δεύτερες θέσεις, επιτυγχάνοντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα με 24.21.

 

«Ήταν μια καλή εμφάνιση για την περίοδο και τις συνθήκες. Οι επιδόσεις ήταν καλές και συνεχίζω την προετοιμασία μου κανονικά. Είμαι ικανοποιημένος, αφού κατάφερα να κάνω και ένα ατομικό ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα. Επόμενος στόχος το Όπεν της Στοκχόλμης (σ.σ.: 8-11 Απριλίου)» δήλωσε ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα.

 

Ο Νίκος Γέμελος, ο οποίος ήταν ο συνοδός προπονητής της ελληνικής αποστολής στην Ιταλία, τόνισε από τη μεριά του: «Αυτό που φάνηκε στους αγώνες του Μιλάνου είναι το πολύ καλό επίπεδο των Ελλήνων κολυμβητών, που έκαναν καλές για την εποχή επιδόσεις, συναγωνιζόμενοι με κορυφαία ονόματα. Οι αγώνες είχαν έντονο συναγωνισμό με μεγάλη συμμετοχή πρωταθλητών, ενώ και ο κόσμος είχε ιδιαίτερη συμμετοχή. Οι Ιταλοί βλέπουν πολύ διαφορετικά (σ.σ.: με θετική έννοια) τους αθλητές και ιδιαίτερα τους κολυμβητές απ' ό,τι εμείς».

 

 

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 242 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα