ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 12:59:04μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
17
Δεκεμβρίου

Αποσύρει την τροπολογία για την ΕΟΕ το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Κατηγορία Αθλητικά

Θα αποσυρθεί τη Δευτέρα η τροπολογία-προσθήκη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που κατατέθηκε με θέμα τη συγκρότηση Ολομέλειας της Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σε σώμα, θα επαναδιατυπωθεί και θα κατατεθεί εκ νέου σε επόμενο Νομοσχέδιο. Όπως αναφέρεται από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, υπήρξε μια λάθος διατύπωση στο θέμα της αρχαιότητας των μελών, που αποδίδεται σε τυπογραφικό λάθος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΑ, αναφέρονται τα εξής: «Στην Τροπολογία – Προσθήκη που κατατέθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα: «Συγκρότηση Ολομέλειας Ε.Ο.Ε. σε σώμα», η οποία κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα συγκρότησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) σε σώμα, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μόνιμο μέλος στην ΕΟΕ, υπήρξε λάθος διατύπωση – προφανώς εκ τυπογραφικού λάθους – βάζοντας τον απερχόμενο πρόεδρο να προηγείται του αρχαιότερου μόνιμου μέλους της ΕΟΕ. Κάτι που και εκ των πραγμάτων και εκ της λογικής δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να συμβεί.

 

Προκειμένου να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία, παρανοήσεις ή δεύτερες σκέψεις η τροπολογία τη Δευτέρα θα αποσυρθεί για να επαναδιατυπωθεί και θα κατατεθεί εκ νέου σε επόμενο Ν/Σ».

 

 

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 228 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα