ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:54:38μ.μ.
17
Σεπτεμβρίου

Φώτησαν την νύχτα οι "Πάνθηρες" για τα 127 χρόνια του Πανιωνίου

Κατηγορία Αθλητικά

Στο Πάρκο Μνημοσύνης μπροστά από το κτήριο της Εστίας Νέας Σμύρνης, οι γνωστοί οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου οι «Πάνθηρες» διοργάνωσαν βραδιά αφιερωμένη στα εκατοστά εικοστά έκτα γενέθλια του Πανιωνίου.

Σε μία εκδήλωση με εκατό τα εκατό κυανέρυθρα χρώματα, καπνογόνα, βεγγαλικά και τραγούδια υπέρ του Ιστορικού, οι οργανωμένοι φίλαθλοι αλλά και εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ τίμησαν για μία ακόμα φορά την ιστορική πολύχρονη και γεμάτη επιτυχίες ιστορία της ομάδας.


Την εκδήλωση παρουσίασε ένας εκ των ιδρυτικών μελών των Πανθήρων, ο Κώστας Παπαδάκος, ενώ χαιρέτισαν ο Νίκος Ζαμάνης, πρόεδρος της ΠΑΕ, και ο Άρης Μισαηλίδης, πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ.


Σύντομο «πανηγυρικό» χαιρετισμό πραγματοποίησε επίσης ο ηθοποιός Αντώνης Κρόμπας, ενώ ο συγγραφέας Θοδωρής Μπελίτσος έκανε σύντομη ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της ομάδας.


Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr που κάλυψε την εκδήλωση, μίλησε ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, Γ.Γ. του Ερασιτέχνη Πανιωνίου. «Όλες οι βραδιές, από την ίδρυση του συλλόγου μέχρι σήμερα, είναι ιστορικές» είπε, προσθέτοντας πως ο αθλητικός σύλλογος του Πανιωνίου «άντεξε καταστροφές, προσφυγιές, παραμένοντας ακόμα ζωντανός και αναδεικνύοντας ολυμπιονίκες». Τέλος, πρόσθεσε πως θεωρεί λάθος άλλων συλλόγων να καπηλεύονται την ιστορία του Πανιωνίου και να την εμφανίζουν δικιά τους.


Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και γνωστός Πανιώνιος Αντώνης Κρόμπας μίλησε για τον αυθορμητισμό που έβγαλε στο χαιρετισμό του, συμπληρώνοντας πως ο Πανιώνιος «είναι ιδέα και όπως όλες οι ιδέες δεν αποθνήσκει ποτέ».


Αξίζει να σημειωθεί πως ένα τεράστιο πανό με το λογότυπο του Πανιωνίου να κοσμεί ένα τεράστιο πάνθηρα είχε κρεμαστεί στην πρόσοψη του κτηρίου της Εστίας. Μετά το τέλος της εκδήλωσης φίλοι και οπαδοί του Πανιωνίου μετέβησαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για να γιορτάσουν και εκεί τη συμπλήρωση των εκατό είκοσι έξι χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου.

 


Επιμέλεια: Εριέλλα Χρυσού

 

 

embed video plugin powered by Union Development
Διαβάστηκε 296 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα