ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:20:52π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
07
Ιουλίου

Το GameAthlon επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά μεγαλύτερο και ποιοτικότερο από ποτέ. CowboyTV και IGN Greece, με μεγάλο χορηγό τα καταστήματα τεχνολογίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σας προσκαλούν

στο πιο καυτό gaming και eSports event της Ελλάδας, για να…λιώσεις στο παιχνίδι!

 

Με δωρεάν είσοδο και αναβαθμισμένο venue στο γήπεδο Taekwon-DO (Στάση τράμ Αγία Σκέπη), σας περιμένουμε το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Ιουλίου 11:00 με 22:00 για πολλά τουρνουά, διαγωνισμούς, δράσεις και εκθέματα όπως League of Legends, 5v5, FIFA, Fighting Games, Racing Games, Cosplay και άλλα.

 

Ταυτόχρονα στο event θα δούμε όλους τους τελικούς για το πανελλήνιο πρωτάθλημα The League αλλά και το Fight For Your Food X The League ειδικά για το League of Legends. Οι καλύτεροι Έλληνες παίκτες θα δώσουν ένα show ηλεκτρονικού αθλητισμού στο stage του GameAthlon.

 

Με guest stars από την ελληνική gaming σκηνή, κορυφαία τουρνουά, τους τελευταίους τίτλους να δοκιμάσεις και αμέτρητα δώρα και κληρώσεις… καλύτερα να αφήσεις αντηλιακό και μαγιό στο σπίτι γιατί στο GameAthlon θα βρέχει Gaming.

 

GameAthlon 4 – Tae Kwon Do Φάληρo

 

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Ιουλίου, 11.00-22.00

 

Είσοδος ελεύθερη

 

 

Τι είναι το GameAthlon;

 

Το GameAthlon έχει πραγματοποιηθεί σε συνεργασία Hellenic American College και CowboyTV για τρεις συνεχόμενες χρονιές από το 2013, και είναι το μεγαλύτερο gaming/entertainment/educational event που γίνεται στην Αθήνα με πάνω από 8.000 επισκέπτες.

 

CowboyTV – To CowboyTV είναι ένα αναγνωρισμένο όνομα στην eSports και Gaming σκηνή της Ελλάδας. Βάση έχει την Αθήνα και λειτουργεί από το 2010 με πάνω από 30 gaming events στο ιστορικό του. Προσφέρει μια μοναδική μίξη εκδηλώσεων, stream, νέων, εκπαίδευσης και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με την κουλτούρα του gaming.

 

IGN Greece – Η Ελληνική έκδοση του IGN είναι το μεγαλύτερο portal για videogames και μοντέρνα κουλτούρα στη χώρα μας, με ένα πολύ δυνατό gaming και entertainment τμήμα, που έχει από κριτικές, αφιερώματα, λίστες, editorials, ειδήσεις από τον κόσμο του θεάματος, άρθρα, κόμιξ και πολλά άλλα αναπόσπαστα κομμάτια της μοντέρνας ψυχαγωγίας. Το μοναδικό κράμα ειδησεογραφικού περιεχομένου σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και το Brand name του IGN, έχει μαζέψει ένα σημαντικό και παθιασμένο κοινό, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τους Gamers να εμπλακούν με αυτόν τον φαντασμαγορικό κόσμο.

 

 

Πρόγραμμα και λεπτομέρειες εκδήλωσης https://egaming.gr/ga/

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

8 & 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

TAE KWON DO ΦΑΛΗΡO

Διαβάστηκε 406 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα