ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:40:59μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
24
Μαΐου

Χαρούμενος για τις εμπειρίες που αποκόμισε φέτος ως παίκτης του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Ντελβέν Εντινγκά.

Ο διεθνής μέσος από το Κονγκό τόνισε ότι η Μονακό, στην οποία και ανήκει έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

 

Ωστόσο, αναγνώρισε ότι με τους πρωταθλητές Ελλάδας έζησε ξεχωριστές στιγμές.

«Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο επόμενο ματς με την Ναμίμπια. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω (αν θα μείνει στον Ολυμπιακό). Μετά θα σκεφτώ το μέλλον μου. Η Μονακό έχει τον πρώτο λόγο, αφού δεσμεύομαι με άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο. Θα το καταλάβω αν με ζητήσουν πίσω», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Παίξαμε με πάθος και κερδίσαμε τον τίτλο. Είναι όμορφο το συναίσθημα να κατακτάς έναν ακόμα τίτλο. Είναι ξεχωριστό να κερδίζεις πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το 41ο πρωτάθλημα και μάλιστα έχει μεγάλη σημασία γιατί καταφέραμε και τερματίσαμε πάνω από τον Παναθηναϊκό».

 

Καταλήγοντας, ο Εντινγκά στάθηκε στο γεγονός ότι έπαιξε στο Champions League: «Πιστεύω πως το αποτέλεσμα της σεζόν είναι θετικό, παρότι δεν ξεκίνησα καλά στην αρχή της σεζόν. Έπαιξα περισσότερο στο δεύτερο κομμάτι, περίπου 30 παιχνίδια, έξι από αυτά για το Champions League. Με βοήθησε να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου κάτι που μου έλειπε προτού έρθω στην Αθήνα. Με την πορεία μας στο Champions League και το πρωτάθλημα, σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστηκε 316 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα