ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:40:17π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
05
Δεκεμβρίου

Ίβιτς: «Ντρεπόμαστε για τη θέση μας»

Κατηγορία Αθλητικά

O Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από τον Παναθηναϊκό αρνήθηκε ότι η ομάδα του έπαιξε για την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε ότι ντρέπεται για τη βαθμολογική θέση του «δικεφάλου» του Βορρά.

«Όχι, δεν θα έλεγα ότι σκοπός μας ήταν να παίξουμε για την ισοπαλία. Και με τις αλλαγές που έχω κάνει θεωρώ ότι προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το ματς. Μπορεί να μη λειτούργησε η επίθεσή μας και να ήταν χειρότερα απ' όλα τα παιχνίδια. Σήμερα εκτός από ένα σουτ, δεν είχαμε άλλη επιθετική ενέργεια και στο β’ μέρος άλλες δύο φάσεις. Πρέπει να δούμε τον λόγο. Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας μεσοεπιθετικός που περιμένω να μας δώσει κάποιες λύσεις. Πιστεύω ότι μπορεί να μας λύσει το πρόβλημα και να κρατήσει μπάλα στον χώρο του κέντρου, να δώσει πάσες στους επιθετικούς. Όπως είπα, μπορεί να ήταν και το χειρότερο παιχνίδι μας στην επίθεση» ανέφερε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός.

 

Σχετικά με το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει μακριά από τους στόχους του, σχολίασε: «Ναι, συμφωνώ. Βρισκόμαστε σε μια θέση που δεν είναι για αυτήν την ομάδα. Ντρεπόμαστε όλοι για αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε. Έχουμε κάνει τρεις ήττες, είναι κάτι που μας στενοχωρεί όλους και δουλεύουμε αρκετά για να το αλλάξουμε».

 

Για το αν έχει ηρεμήσει η κατάσταση στην ομάδα απάντησε: «Όταν υπάρχουν κακά αποτελέσματα, υπάρχουν και οι ανασφάλειες στους παίκτες. Λογικό είναι σε μια μεγάλη ομάδα να υπάρχει πίεση. Όσον αφορά στους παίκτες και τα αποδυτήρια, θεωρώ ότι δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Πρέπει να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα».

 

 

Πηγή: zougla.gr

 

Διαβάστηκε 236 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα