×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
03
Ιουνίου

Κόντρα γιγάντων για το τρόπαιο του φετινού Champions League

Κατηγορία Αθλητικά

Από το Κάρντιφ εκπέμπει σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη το σήμα του ποδοσφαίρου, με τις Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης να διεκδικούν το τρόπαιο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, στη μεγάλη σύγκρουση γιγάντων στο «Millennium».

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 και ώρα 21:45 (OTE Sport 1 HD, ET1). Ακόμα ένας μεγάλος τελικός της διοργάνωσης που κανείς δεν χορταίνει και για την οποία όλοι περιμένουν να περάσει γρήγορα το καλοκαίρι για ν' αρχίσει ξανά.

 

Στην τελευταία ημέρα για φέτος, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να φανούν... ιππότες στη χώρα των δράκων, ώστε να ξεπεράσουν τις δυσκολίες του μεγάλου τελικού και να φτάσουν στην κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

 

Για τη «βασίλισσα» θα είναι το 12ο στέμμα και ο ισπανικός σύλλογος θα μπορεί να γίνει ο πρώτος στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που κάνει το back-to-back έπειτα από τον περσινό θρίαμβο στο Μιλάνο κόντρα στην Ατλέτικο.

 

Για τη Γιουβέντους, θα είναι η τρίτη κατάκτηση σε περίπτωση επιτυχίας και η πρώτη μετά το 1996, ωστόσο, η ομάδα από το Τορίνο έχει χάσει τους τελευταίους τέσσερις τελικούς.

 

Ο Αλέγκρι έκανε λόγο για ομάδα δουλεμένη, πανέτοιμη και αποφασισμένη για την υπέρβαση, δείχνοντας όμως πως φοβάται πιθανή συμμετοχή του Γκάρεθ Μπέιλ στο παιχνίδι, ενώ, ο Ζινεντίν Ζιντάν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον γιο του, Έντζο, βλέποντας και τον Ουαλό σούπερ σταρ της ομάδας του να κάνει... παπάδες και να του στέλνει το μήνυμα ενόψει της απόφασης του για την τελική 11άδα.

 

Οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη κάνει το νταμπλ στην Ιταλία με τη Serie A και το Coppa Italia, θέλουν να ολοκληρώσουν τη χρονιά με το τρεμπλ, ενώ φυσικά και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θέλει σαν τρελός το τρόπαιο αυτό, το οποίο μπορεί να τον κάνει τον γηραιότερο που το κατακτά, μετά τον Μαλντίνι.


Πιθανές ενδεκάδες:

 

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ντάνι Άλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν

 

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο, Κροος, Ίσκο, Μπενζεμά, Κριστιάνο

 

 


πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 461 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)