ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:04:00π.μ.
07
Οκτωβρίου

«Μύλος» με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ – Μίλησαν Μελισσανίδης – Πατούλης

Κατηγορία Αθλητικά

«Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα» είπε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Μια μικρή «αναστάτωση» προέκυψε την Τετάρτη από το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια» και αφορούσε διακοπή των έργων υπογειοποίησης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

 

Ανήσυχος ο Δημήτρης Μελισσανίδηςεπικοινώνησε πάραυτα με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος τον καθησύχασε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με το γήπεδο της ΑΕΚ, κάτι που δημοσιοποίησε κι ο ίδιος με προσωπική του δήλωση. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον ευχαρίστησε προσωπικά λέγοντας του του «για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον και τη φροντίδα για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει για το μεγάλο αυτό έργο σε όλο αυτό το διάστημα».

 

Intrakat: Το έργο της υπογειοποίησης είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα
Με ανακοίνωσή της η INTRAKAT πήρε θέση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε και όπως και ο κ. Πατούλης, διαβεβαίωσε ότι το «έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του».

 

Η ανακοίνωση της INTRAKAT:

 

«Η εταιρεία INTRAKAT, σε συνέχεια δημοσιευμάτων σχετικά με το έργο της «Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο στη Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας της με την Περιφέρεια Αττικής, το έργο προηγείται κατασκευαστικά του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος και δεσμεύεται για την έγκαιρη και άρτια τεχνικά ολοκλήρωσή του».

 

 

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 234 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα