ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 7:19:11π.μ.
10
Νοεμβρίου

NBA: Ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς και πάλι στη νίκη

Κατηγορία Αθλητικά

Τα «ελάφια» εκμεταλλεύτηκαν τις σημαντικές απουσίες των 76ερς και επικράτησαν με 118-109.

Oι Μιλγουόκι Μπακς ανεβασμένοι μετά από την επίσκεψή τους στον Λευκό Οίκο και την τελετή με τον Τζο Μπάιντεν, μπήκαν και πάλι στο παρκέ και επέστρεψαν στις επιτυχίες. Στο «Wells Fargo Center» νίκησαν με 118-109 τους Φιλαντέλφια 76ερς. Πλέον οι πρωταθλητές του NBA, έχουν ρεκόρ 5-6 και άφησαν πίσω τους τις δύο απανωτές ήττες από Γουάσινγκτον Γουΐζαρντς και Νιού Γιόρκ Νικς.

 

Σε ματς όπου αμφότερες οι ομάδες είχαν πολλές απουσίες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τη δική του στη νίκη με 31 πόντους, 16 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και δύο κλεψίματα σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει την 600ή συμμετοχή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Οι άλλοι δύο Έλληνες των «ελαφιών», ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κι ο Γιώργος Καλαίτζάκης, δεν έπαιξαν.

 

Ο γκαρντ Γκρέισον Άλεν με 25 πόντους ήταν άξιος συνοδοιπόρος, ενώ οι Μπακς πήραν πολλές βοήθειες από τον φόργουορντ Μπόμπι Πόρτις και τον γκαρντ Τζρου Χόλιντεϊ, που πρόσφατα επανήλθαν από τραυματισμούς. Παραμένουν εκτός ο Κρις Μίντλετον κι ο Μπρουκ Λόπεζ.

 

Αν και χωρίς τον Τζοέλ Εμπίιντ κι άλλους τρεις παίκτες τους να βρίσκονται εκτός με κορονοϊό καθώς και δίχως τον Σεθ Κάρι και τον Μπεν Σίμονς, οι 76ερς έδειξαν στη διάρκεια της πρώτης περιόδου γιατί είναι πρώτοι στην κατάταξη της Περιφέρειας της Ανατολής. Προηγήθηκαν με 39-30. Ωστόσο, οι Μπακς αντέδρασαν και στη δεύτερη περίοδο έπαιξαν τρομερή άμυνα και ήταν άκρως αποτελεσματικοί στην επίθεση (31-19 υπέρ τους το επιμέρους σκορ). Από εκεί και έπειτα το ματς ήταν ισορροπημένο, αλλά στην τελευταία περίοδο η άμυνα των Μπακς, εμπνευσμένη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τους χάρισε την 5η τους νίκη στη σεζόν.

 

Οι πρωταθλητές του NBA θα επιστρέψουν στη δράση τα ξημερώματα της Πέμπτης κόντρα στους Νιού Γιορκ Νικς στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν». Για ακόμη μια φορά, δε, αναμένεται μεγάλη προσέλευση Ελλήνων φιλάθλων για να δουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει στην επονομαζόμενη «Μέκκα του μπάσκετ».

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 68 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα