ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 4:09:50μ.μ.
09
Σεπτεμβρίου

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τι Τζέι Μπρέι αποσύρθηκε στα 29 του από το μπάσκετ

Κατηγορία Αθλητικά

Τίτλοι τέλους στην καριέρα του μπασκετμπολίστα

Tι Τζέι Μπρέι αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του στο μπάσκετ στα 29 του χρόνια.

 

Τίτλοι τέλους μπήκαν στην καριέρα του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο Τι Τζέι Μπρέι ανακοίνωσε μέσω social media ότι σταματά το μπάσκετ, λέγοντας ευχαριστώ σε όσους τον βοήθησαν και τον στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή.

 

«Αποφάσισα να αποσυρθώ από το μπάσκετ. Αυτά τα τελευταία επτά χρόνια ξεπέρασαν τις πιο τρελές εμπειρίες και τα όνειρά που είχα. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό και στην Ευρώπη. Να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, προπονητές, οπαδούς για το ταξίδι που είχαμε παρέα. Στις πιο μεγάλες νίκες, στις πιο σκληρές ήττες, στην καθημερινή σκληρή δουλειά και στις διπλές προπονήσεις, φτιάξαμε ξεχωριστές αναμνήσεις και θα τις έχω στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για την επιρροή στο να γίνω αυτός ο παίκτης. Σας ευχαριστώ και για τις εμπειρίες που είχαμε εκτός παρκέ. Μάθατε σε μένα μια νέα κουλτούρα και τρόπους ζωής.

 

Μεγάλο ευχαριστώ στην αρραβωνιαστικιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όσους με στήριζαν σπίτι, και σε όλη τη διαδρομή προς τους στόχους και τα όνειρά μου. Όλα τα μηνύματα και τα τηλέφωνα σήμαιναν περισσότερα από αυτό που φαντάζεστε. Γνωρίζω πως δεν είναι εύκολο να ακολουθείς το μπάσκετ σε μια άλλη ήπειρο, αλλά είχα τη στήριξη όλου του κόσμου και με βοήθησε στις πιο δύσκολες στιγμές», έγραψε.

 

 

 

 

Πηγή:activenews.gr

Διαβάστηκε 72 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα