ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:13:19μ.μ.
05
Μαρτίου

Ο Θρύλος δείχνει το ευαίσθητο του πρόσωπο

Κατηγορία Αθλητικά

Πράγματα που για τους περισσότερους θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, εν έτει 2016 δεν είναι και τόσο. Ειδικά για συνανθρώπους μας που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες και τις ίδιες τους τις ζωές. Μια μερίδα φαγητό για παράδειγμα μοιάζει αυτονόητη για τους περισσότερους.

Γι' αυτούς τους ανθρώπους, δυστυχώς, δεν είναι.

 

Την ίδια στιγμή ωστόσο, για τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι αυτονόητο το ν' απλώσει ένα χέρι βοήθειας. Να προσφέρει κάτι που σε μερικούς μοιάζει λίγο αλλά γι' αυτές τις χιλιάδες ταλαιπωρημένες ψυχές είναι πολύ. Είναι, κυριολεκτικά, ζωτικής σημασίας...

 

Η αγκαλιά αγάπης του Θρύλου και του διοικητικού ηγέτη του άνοιξε και γι' αυτή την άκρως ευαίσθητη, ειδικά αυτή την περίοδο, κοινωνική ομάδα. Με εντολή του κ. Μαρινάκη οι κουζίνες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" άρχισαν από χτες (04/03) να μαγειρεύουν και θα μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητό. Φαγητό που θα προσφέρεται στο Λιμάνι του Πειραιά σ' αυτές τις χιλιάδες κόσμου κάθε φύλου και ηλικίας.

 

Το απόγευμα (18:30) στις Πύλες Ε1, Ε2 και Ε3 του Λιμανιού του Πειραιά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Ένα βαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός άρχισε να διανέμει το φαγητό στον κόσμο. Πάνω από 1.300 μερίδες καθημερινά θα συνεχίσουν να διανέμονται. Την αγκαλιά αγάπης του Θρύλου "σχημάτισαν" στο σημείο ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο τιμ μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκος Δουρέκας, και ο συντονιστής της διαδικασίας και Διευθύνων Σύμβουλος της "Καραϊσκάκης ΑΕ", Βασίλης Βασιλειάδης.

 

Μιλώντας γι' αυτή την σπουδαία και απολύτως ανθρώπινη πρωτοβουλία, ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ανέφερε: "Στεκόμαστε δίπλα σ' αυτούς τους ανθρώπους που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα. Για να φύγεις από το σπίτι σου και να ξενιτευθείς σημαίνει ότι δεν περνάς καλά. Φανταστείτε τι τρόμος και βομβαρδισμοί υπήρχαν στη χώρα τους για να φύγουν. Εμείς, σαν Ολυμπιακός, και ο Πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης προσωπικά, έθεσε σε λειτουργία όλες τις κουζινές του γηπέδου Καραϊσκάκη και φυσικά όλο το προσωπικό. Αποφασίσαμε να προσφέρουμε πάνω από 1.300 μερίδες φαγητού κάθε μερα γι' αυτούς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται και βρίσκονται εδώ.

 

Ήταν το λίγοτερο που μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε και εμείς την προσπάθεια του ελληνικού κράτους. Θέλουμε να κάνουμε όσο καλύτερη τη διαμονή τους αν και καταλαβαίνουμε ότι δε μπορεί να είναι καλή αυτή η διαμονή, μην κρυβόμαστε. Απλά θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να είναι πιο βιώσιμη η διαμονή τους εδώ. Σαν Ολυμπιακός υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους και θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε".

 

 

πηγή: peiraiasnews.gr

Διαβάστηκε 136 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα