ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:54:37μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
29
Οκτωβρίου

Στίβος: Κορυφαίες συμμετοχές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Κατηγορία Αθλητικά

Περισσότεροι από 140 αθλητές και 40 αθλήτριες και μεταξύ τους οι κορυφαίοι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών που θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου, μαζί με τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί, ανάμεσά τους θα είναι και o Χριστόφορος Μερούσης, ο οποίος λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα προσπαθήσει για την τέταρτη διαδοχική νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

Στον αγώνα έχουν δηλωθεί ακόμη να πάρουν μέρος ο Μιχάλης Παρμάκης, που επέστρεψε μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Δήμος Μαγγίνας, αλλά και ο έμπειρος Δημήτρης Θεοδωρακάκος, δεύτερος στον περσινό αγώνα. Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Κώστα Γκελαούζου, που μετά τις δύο νίκες (2014.2015) στο 10άρι τρέχει για πρώτη φορά στην αυθεντική διαδρομή.

 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχει δηλωθεί και ο τρίτος της περσινής διοργάνωσης, Δημοσθένης Ευαγγελίδης, αλλά και ο Αντώνης Παπαδημητρίου. Τον πρώτο του αγώνα μετά το Ρίο κάνει και ο Μιχάλης Καλομοίρης.

 

Στις γυναίκες τον πρώτο λόγο έχει η Ράνια Ρεμπούλη, νικήτρια στην περσινή διοργάνωση. Στον αγώνα θα συμμετάσχει, όπως με συνέπεια κάνει εδώ και πολλά χρόνια, η Μάγδα Γαζέα, ενώ το παρών θα δώσει και η Ντενίζ Δημάκη.

 

 

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 218 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα