ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 1:53:55μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
18
Φεβρουαρίου

«Χάλκινη» η Νίκα στο Ευρωπαϊκό καράτε

Κατηγορία Αθλητικά

Ακόμα ένα μετάλλιο πανηγυρίζει το ελληνικό καράτε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σόφιας. Η Χριστίνα Νίκα κατέκτησε την 3η θέση στο -54κ. kumite νεανίδων μετά από εκπληκτικές εμφανίσεις, χάνοντας συγκυριακά τη συμμετοχή στον τελικό.

H πρωταθλήτρια του Οδυσσέα Πετρούπολης διέλυσε στο δρόμο της τις Ο'Σάλιβαν (Ιρλανδία), Καρτούνεν (Φινάνδία), Ζλάτκιν (Ισραήλ), αλλά στον προημιτελικό έχασε (1-0) από την Βουκόγια (Κροατία), η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ετσι, η Νίκα αγωνίστηκε στα ρεπεσάζ όπου νίκησε εύκολα την Ιμπραχίμι (Κόσοβο) και την Σιντσουκόφσκα (Ουκρανία) και με πέντε νίκες πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Αξιζε κάτι παραπάνω και θα το έπαιρνε αν δεν έπεφτε πάνω στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βουκόγια προκρίθηκε στον τελικό με νίκη 8-0 στον ημιτελικό!

 

Να σημειωθεί ότι και τα δύο σημερινά χάλινα μετάλλια κατέκτησαν αθλητές του Οδυσσέα Πετρούπολης, με τη Τζωρτζίνα Ξένου να κάνει την αρχή το πρωί στο κάτα U21.

 

Οι αγώνες εφήβων, νεανίδων ολοκληρώθηκαν με τους υπόλοιπους Ελληνες να πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις.

 

Την 5η θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Καψάλης του Αθλου Περιστερίου στο Κάτα, καθώς έχασε στον τελικό των ρεπεσάζ από τον Ρώσο, Ρακόφσκι. Στον α΄ γύρο του kumite αποκλείστηκαν οι Παναγιώτης Φλώρος (-52κ.), Αλέξανδρος Ρέλιας (57κ.), Σέργιος Καρβούνης (+70κ.), Νικολέτα Ζερβού (Κάτα), Μαργαρίτα Μπαλτζή (-47κ.).

 

H Αναστασία Καρμανιόλα (+54κ.) με τρεις νίκες έφτασε μέχρι τους προημιτελικούς όπου ηττήθηκε, όμως η αντίπαλός της αποκλείστηκε κι έτσι η Ελληνίδα δεν αγωνίστηκα στα ρεπεσάζ. Δύο νίκες πέτυχε ο Χάρης Γιαννάκος (-63κ.) , όπως και ο Παναγιώτης Λαζόπουλος (-70κ.)

 

 

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 257 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα