ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:39:39μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
24
Δεκεμβρίου

Δεν είμαι εγώ, του Ταϊφούν Πιρσελίμογλου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας

Κατηγορία Σινεμά

Οι προβολές συνεχίζονται για τη νέα ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Ταϊφούν Πιρσελίμογλου με τίτλο "Δεν είμαι εγώ", με την επόμενη στις 8 Ιανουαρίου 2015, στις 20:00, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας.



Η ταινία είναι μια συμπαραγωγή Τουρκίας-Ελλάδας-Γαλλίας και αναφέρεται στην ακούσια, παθητική και ολοκληρωτική εισχώρηση του ήρωα στην ζωή και στην προσωπικότητα ενός άλλου που θα τον οδηγήσει μέχρι την φυλακή.



Πρωταγωνιστούν ο Τούρκος συγγραφέας, σεναριογράφος και ηθοποιός Ερτζάν Κεζάλ και η Ιρανή - Γερμανίδα διεθνής πρωταγωνίστρια Μάριαμ Ζάρε.
Η μουσική είναι του Γιώργου Κουμεντάκη και η φωτογραφία του Αντρέα Σινάνου.



Η ταινία έχει ήδη συμμετάσχει σε 28 διεθνή φεστιβάλ σε αντίστοιχες χώρες του κόσμου και έχει βραβευτεί με 7 βραβεία (Ρώμη Καλύτερου Σεναρίου, Κωνσταντινούπολη Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σεναρίου, Καλύτερης Μουσικής, Μπαρτσελόνα Καλύτερης Ταινίας κ.α.)



Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.


Με την ευγενική χορηγία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας προσφέρουμε μία μπύρα.


Μείνετε μετά την προβολή να πιούμε παρέα και να συζητήσουμε.



Η προβολή της ταινίας εντάσσεται στο νέο πλαίσιο διανομής ταινιών, που δημιουργείται μέσω παράλληλων προβολών που θα διαρκούν όλο το χρόνο. Επιλεγμένα δημιουργήματα προβάλλονται με συχνότητα 2-3 φορές το μήνα, καθόλη τη διάρκεια του έτους, με σκοπό να προσφέρεται ο χρόνος που χρειάζεται για να τα γνωρίσει το κοινό.

 

Πληροφορίες


Τοποθεσία: Ταινιοθήκη της Ελλάδας, Ιερά οδός 48, Κεραμεικός

 

Ημερομηνία: 8 Ιανουαρίου 2015, στις 20.00

 

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 207 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα