ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 7:05:34μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
12
Ιανουαρίου

Φαβορί για τις Χρυσές Σφαίρες οι ταινίες Birdman και Boyhood

Κατηγορία Σινεμά

Οι ταινίες Birdman μια αμερικανική μαύρη κωμωδία παραγωγής 2014 και Boyhood επίσης αμερικανική δραματική ταινία παραγωγής 2014 λογίζονται ως τα μεγάλα φαβορί για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες,

λίγες ώρες πριν την τελετή απονομής των βραβείων που είναι τα πιο γνωστά κινηματογραφικά βραβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τα περίφημα Όσκαρ.

 

Η ταινία Birdman έχει εφέτος το μεγαλύτερο αριθμό υποψηφιοτήτων για τις Χρυσές Σφαίρες και ακολουθείται από την ταινία Boyhood η οποία συναγωνίζεται στην κατηγορία των δραματικών ταινιών. Στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες θα παραβρεθούν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων θα είναι η Τζένιφερ Άνιστον, ο Μπράιαν Κράνστον της επιτυχημένης σειράς "Breaking Bad", η Τζέιν Φόντα, ο Χάρισον Φορντ, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Γκουίνεθ Πάλτροου ο Μάθιου Μακόναχι και πολλοί άλλοι μεγάλοι αστέρες.

 

Οι ηθοποιοί Τίνα Φέι και Έιμι Πέλερ γνωστή για το καυστικό της χιούμορ, θα παρουσιάσουν την τελετή για τρίτη και τελευταία φορά.

 

Η τελετή θα γίνει την Κυριακή (τα ξημερώματα της Δευτέρας για την Ελλάδα) στο Χόλιγουντ και αναμένεται να την παρακολουθήσουν εκατομμύρια κινηματογραφόφιλοι. Η παρέλαση στο κόκκινο χαλί για αυτή την αξέχαστη βραδιά αίγλης και λάμψης, θα αρχίσει στις 15:00 τοπική ώρα (01:00 ώρα Ελλάδας της Δευτέρας), στο ξενοδοχείο Χίλτον στο Μπέβερλι Χιλς, ενώ η τελετή θα ξεκινήσει τρεις ώρες αργότερα.

 

Περίπου 21 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν πέρυσι στις Ηνωμένες Πολιτείες το βράδυ της απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Ο αριθμός αυτός ήταν σχεδόν ο μισός από τον αντίστοιχο των Όσκαρ (44 εκατομμύρια).

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 184 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα