ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 7:23:25π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
27
Δεκεμβρίου

Η ταινία «Focus» με τον Γουίλ Σμιθ και την Μάργκοτ Ρόμπι, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 από την Tanweer.



Υπόθεση:


Ο Νίκι Σπέρτζον (Γουίλ Σμιθ) είναι ένας έμπειρος απατεώνας, ο οποίος εκπαιδεύει τη νεαρή ερασιτέχνη απατεώνισσα, Τζες (Μάργκοτ Ρόμπι), και της μαθαίνει τα κόλπα του “παιχνιδιού”. Όλα όμως περιπλέκονται, όταν θα μπει το ρομαντικό στοιχείο στη σχέση τους, κάτι που θα οδηγήσει τελικά στη διακοπή της. Τρία χρόνια αργότερα, η ελκυστική και πλέον καταξιωμένη femme fatale Τζες εμφανίζεται στο Μπουένος Άιρες, αλλά αυτή τη φορά ως ανταγωνίστρια του Νίκι στην ίδια απάτη, που έχει στόχο έναν δισεκατομμυριούχο που οργανώνει αγώνες αυτοκινήτων.



Στο «Focus» πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Σμιθ («Το Κυνήγι της Ευτυχίας», «Οι Άνδρες με τα Μαύρα», «Ζωντανός Θρύλος», «Ημέρα Ανεξαρτησίας»), Μάργκοτ Ρόμπι («Ο Λύκος της Wall Street) και Ροντρίγκο Σαντόρο («300», «Love Actually»). Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι των Γκλεν Φικάρα και Τζον Ρέκουα, δημιουργών του αγαπημένου «Crazy, Stupid, Love».



Σκηνοθεσία: Γκλεν Φικάρα, Τζον Ρέκουα


Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ροντρίγκο Σαντόρο

 

 

πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 226 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα