ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:32:21μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
19
Ιουνίου

H Meryl Streep θα υποδηθεί τη Μαρία Κάλλας

Κατηγορία Σινεμά

Έχει τα περισσότερα Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου μετά την Κάθριν Χέμπορν και από πολλούς θεωρείται η μεγαλύτερη ηθοποιός εν ζωή.

Ο λόγος για την Μέριλ Στριπ που έχει υποδυθεί μεγάλες προσωπικότητες επί οθόνης όπως η Μάργκαρετ Θάτσερ, η Αν Γουίντουρ και η Τζούλια Τσάιλντ.

 

Και τώρα καλείται να υποδυθεί την μια και μοναδική ντίβα Μαρία Κάλλας σε μια κινηματογραφική μεταφορά του έργου «Master Class» του Τέρενς ΜακΝάλι.

 

Σε ρεπορτάζ αμερικανικής εφημερίδας, αναφέρεται ότι εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Στροπ, την σκηνοθεσία έχει ο Μάικ Νίκολς.

 

Η ιστορία εστιάζει στην εποχή που η Κάλλας είχε αποσυρθεί και δίδασκε σε σπουδαστές στην μουσική ακαδημία Juilliard, το 1971. Μέσα από αυτή την περίοδο, η ντίβα της όπερας αναπολεί την λαμπρή καριέρα της και την προσωπική της ζωή, στην οποία περιλαμβάνεται και ο χωρισμός της από τον Αριστοτέλη Ωνάση για χάρη της Τζάκι Κένεντι.

πηγή:parapolitika.gr

Διαβάστηκε 345 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα