×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
24
Ιανουαρίου

Locus 17: Προβολή ταινιών από Θεσσαλονικείς δημιουργούς

Κατηγορία Σινεμά

Ένα μη-φεστιβαλικό δρώμενο προβολών, μια πρωτοβουλία για την ανάδειξη έργων από το χώρο του video dance και του πειραματικού κινηματογράφου από δημιουργούς της Θεσσαλονίκης... το Locus 17|a έρχεται για ένα διήμερο, 11 και 12 Φεβρουαρίου στον χώρο του Vitruvian Thing.

Εννιά διαφορετικές ταινίες, ιδιαίτερες ανθρώπινες πτυχές, ομάδες που γνωρίζετε ήδη ή θα γνωρίσετε για πρώτη φορά εδώ... μας αποκαλύπτονται μέσα από την τέχνη τους.



«Imago Ep.II: Symmetry» από την Die Wolke art group, «IN side out» από την Φένια Κωτσοπούλου, «ΑσφυξίΑ» από την HeArt Attack Films, «Αποπροσωποίηση» από τον Στέλιο Λέρη, «Χέρια» από τον Μίλτο Σφουγγαρέλλη, «Antanaclasis» από την Εύη Τζώρτζη, «Slipstream» από τις Νατάσα Βακουφτσή, Αννέτα Παρπούλη και Ολίνα Οικονομίδου, «Antilogue's graveyard» από το L. reducta dance project, «Ενδότερα» από τις Μαρία Γαρέφη και Μαργαρίτα Συμεωνίδου... είναι τα 9 έργα που θα μας ξαφνιάσουν, θα μας ταξιδέψουν, θα μας καθηλώσουν.



Tip: Η απόλαυση ειδικά των οπτικοακουστικών έργων απαιτεί ενεργή συμμετοχή, όπως η φυσική παρουσία σε μια προβολή σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο, σε αντίθεση με αποκλειστική παρουσία στο διαδίκτυο όπου τα έργα υπάρχουν διαθέσιμα επί 24ώρου βάσεως. Για να βελτιστοποιήσει τις συνθήκες θέασης και ακρόασης, το Vitruvian Thing διαθέτει πλαισιωμένη οθόνη προβολής 5μ και ποιοτικό ηχοσύστημα για μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία.

 

Πληροφορίες
Τοποθεσία: Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, 4ος ορ., εντός στοάς, Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία: 11 & 12 Φεβρουαρίου
Προβολές: 20:00 και 22:00
Διάρκεια: 1 ώρα
Τιμές εισιτηρίων: Ελεύθερη συνεισφορά
Πληροφορίες: 6943 642039 (κράτηση απαραίτητη)

 


Πηγή: culturenow.gr

Διαβάστηκε 218 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)