ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:18:52μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 44
16
Ιουλίου

Με Σκάρλετ Γιόχανσον ανοίγει η αυλαία στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο

Κατηγορία Σινεμά

Το «Lucy», η νέα ταινία του Λικ Μπεσόν θα ανοίξει την αυλαία για το 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο

που φέτος διεξάγεται από τις 6 έως και τις 16 Αυγούστου, δίνοντας σήμα για μια διοργάνωση που θα περιλαμβάνει λάμψη, διεθνές καλλιτεχνικό σινεμά και μεγάλα αφιερώματα.

 

Μετά το ρόλο της εξωγήινης στο «Under the Skin», η 29άχρονη Σκάρλετ Γιόχανσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στη νέα ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη του «Απέραντο Γαλάζιο». Η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, σέξι αλλά και πολύ περισσότερο αγριεμένη, τα βάζει με όλους και με όλα, κυρίως διότι μπορεί να χρησιμοποιήσει το 100% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου της.


Φέρνοντας μνήμες από το «Nikita», το «Lucy» αφηγείται την ιστορία του ομώνυμου κοριτσιού που αναγκάζεται να γίνει έμπορος ναρκωτικών, αλλά μετά από λάθος καταπίνει τα ναρκωτικά που μεταφέρει στο σώμα της και αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις τις οποίες θα χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Σύμφωνα με το σενάριο που έγραψε ο ίδιος ο Μπεσόν, οι δυνάμεις αυτές της επιτρέπουν να απορροφά αυτόματα κάθε είδους γνώση, να κινεί αντικείμενα με το μυαλό της και να μην νιώθει πόνο.

 

Ο 55άχρονος Γάλλος σκηνοθέτης υπόσχεται μια φουτουριστική εκδοχή της γυναίκας -τιμωρού, η οποία από θύμα γίνεται εκδικητής με τη βοήθεια των «μαγικών» του καθηγητή Μόργκαν Φρίμαν. Το «Lucy» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Αυγούστου.​

πηγή:naftemporiki.gr

Διαβάστηκε 254 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα